Gastronomia

El restaurant Gastronomik 2.0, de Lleida, a "Cuines"

El jove xef Daniel Català ens ensenya a preparar alguns dels plats de la carta del restaurant: cargols amb botifarra blanca espacarrada, bacallà amb salsa de safrà, cloïsses i camagrocs...

De la capital del Segrià ve el joveníssim xef Daniel Català, del restaurant Gastronomik 2.0, a presentar-nos les seves receptes.

Dilluns, el cuiner lleidatà ens posarà en sintonia amb les Terres de Ponent i veurem com ens fa uns cargols amb botifarra blanca esparracada. Dimarts és el torn del bacallà, que Daniel Català fa amb una curiosa salsa que duu safrà, cloïsses i camagrocs.

Dimecres disfrutarem de l'elaboració d'un melós de vedella amb rossinyols i cervesa artesana. I dijous el protagonista serà el meló; un meló a la planxa amb amanida de truita de riu i vinagreta de fonoll.

Divendres, al "Cuina de casa", ens visita la Raquel Soler, una enginyera de camins de Piera, a l'Anoia. La Raquel farà una terrina de peus de porc i botifarró amb coulis de fruits vermells.
Anar al contingut