El restaurant Sala, de Berga, aquesta setmana al "Cuines"
La cuinera Isabel Márquez ens ensenya a preparar diversos plats amb bolets, com unes llenegues amb suquet de bacallà o un brioix de rossinyols amb iogurt. Divendres, a la secció "Cuina de casa", un deliciós pastís cremós de xocolata.
El restaurant Sala és una referència a Berga sobretot per la cuina dels bolets, i la Isabel Márquez, que ha pres el relleu a la cuina al seu pare, el Miquel Márquez, ens ho demostra al "Cuines" amb les llenegues amb suquet de bacallà del dilluns, o les guatlles amb ceps i poma caramel·litzada de dimarts.
Al Sala fa anys que cuinen els bolets en preparacions dolces, com el brioix de rossinyols amb iogurt o la barreja dolça de bolets, que, com aquest any van escassos, completa amb bolets de cultiu.
I divendres, a la secció "Cuina de casa", l'amateur Bel Natividad ens farà un fàcil i deliciós pastís cremós de xocolata, preparat amb ingredients ecològics.
Al Sala fa anys que cuinen els bolets en preparacions dolces, com el brioix de rossinyols amb iogurt o la barreja dolça de bolets, que, com aquest any van escassos, completa amb bolets de cultiu.
I divendres, a la secció "Cuina de casa", l'amateur Bel Natividad ens farà un fàcil i deliciós pastís cremós de xocolata, preparat amb ingredients ecològics.

