El restaurant Wall 57, de Sant Cugat, a "Cuines"
Pau Pérez, xef del restaurant, ens presentarà alguns dels plats de la seva carta, com un "tiradito" de peix blanc, una amanida de salmó o uns lletons amb mantega negra. Divendres, a la "Cuina de casa", aprendrem a preparar galtes de vedella guisades.
Pau Pérez, del restaurant Wall 57 de Valldoreix (Vallès Occidental), es desplaça per primer cop a TV3 per presentar-nos alguns dels plats de la seva carta.
Dilluns aprendrem a fer el "tiradito" de peix blanc, plat de clara inspiració peruana. Dimarts, l'amanida de salmó, amb un salmó marinat que a les cases és molt fàcil de fer.
Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, dijous no hi haurà programa, així que dimecres ens acomiadarem del xef amb els lletons amb mantega negra, un plat de la cuina més clàssica que requereix de molt d'ofici.
Com cada divendres, a la secció "Cuina de casa", coneixerem una recepta casolana. Aquest cop, de la mà de Rosa Mª Gràcia. Aquesta professora de Balaguer (la Noguera) ens explicarà com fer unes galtes de vedella guisades amb productes ecològics.
Dilluns aprendrem a fer el "tiradito" de peix blanc, plat de clara inspiració peruana. Dimarts, l'amanida de salmó, amb un salmó marinat que a les cases és molt fàcil de fer.
Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, dijous no hi haurà programa, així que dimecres ens acomiadarem del xef amb els lletons amb mantega negra, un plat de la cuina més clàssica que requereix de molt d'ofici.
Com cada divendres, a la secció "Cuina de casa", coneixerem una recepta casolana. Aquest cop, de la mà de Rosa Mª Gràcia. Aquesta professora de Balaguer (la Noguera) ens explicarà com fer unes galtes de vedella guisades amb productes ecològics.

