Gastronomia

Les receptes del Roca Bar, a "Cuines"

El xef Felip Llufriu ens ensenyarà a preparar diversos platets i un dels singulars entrepans especialitat dels germans Roca: un "rocadillo" de cua de bou.

Aquesta setmana, el "Cuines" rep la visita del Roca Bar, assessorat pel Celler de Can Roca, i de l'amateur Lucía Hernández.
 
El Roca Bar és l'oferta més urbana de l'Hotel Omm de Barcelona, on està ubicat, contigu al Moo, també assessorat pel Joan, Josep i Jordi Roca. L'oferta  es caracteritza per uns singulars entrepans, els "rocadillos", els plats saludables per a àpats ràpids de migdia i els platets.
 
El seu xef, Felip Llufriu, ens presenta un ventall de possibilitats culinàries que alternen receptes amb carn, peix i altres d'inspiració oriental.
 
Dilluns 17 de febrer, descobrirem unes divertides sardines fregides amb llimona i alfàbrega. Dimarts aprendrem a cuinar aletes de pollastre amb salsa teriyaki, que li dóna un toc oriental a les aletes clàssiques. Dimecres, 19 de febrer, és el torn d' una recepta senzilla d'elaborar i molt saludable: arròs salvatge, verdures i sopa de miso. I dijous, Felip Llufriu ens presentarà una especialitat del Roca Bar, un "rocadillo" o entrepà de cua de bou.  
 
Divendres, 21 de febrer, és el torn de la "Cuina de casa". Des de Terrassa ens visita una mestressa de casa, Lucía Hernández, que elaborarà un plat amb què sempre queda bé: rap i musclos amb beixamel. Un plat que es pot enriquir segons la butxaca i els gustos de cadascú.
Anar al contingut