Trinxat de bledes amb gambes fumades
Trinxat de bledes amb gambes fumades

"Cuines": receptes d'estrella Michelin adaptades per fer a casa

El xef del restaurant Manairó ens ensenya a preparar quatre plats representatius de la seva cuina creativa
1 min

Aquesta setmana ens visita al "Cuines" el cuiner barceloní Jordi Herrera, un dels més creatius del país. Herrera és el xef del restaurant Manairó, amb una estrella Michelin, i ens proposa 4 receptes pensades per fer fàcilment a casa, sense deixar-nos-hi el sou.

Dilluns, el Jordi ens farà un estofat de seques, fet amb les pells de rap i unes navalles obertes. Dimarts, un interessant trinxat de bledes –en lloc de col- amb unes gambes fumades amb herbes aromàtiques que els dóna un gust i aroma especials. L'endemà, el xef del restaurant Manairó ens prepararà un braó de porc amb patates i pebre vermell. En aquesta ocasió farà una cocció casolana que és una adaptació de la cocció al buit. I per dijous, el Jordi Herrera ens farà un arròs de cua de vaca amb ostres i pèsols.

Tancarà la setmana un cebiche de peix, el plat més conegut del Perú, ara present a molts dels nostres restaurants, més o menys adaptat. La recepta que ens presentarà la cuinera amateur Evelyn Pozo, del Prat de Llobregat, l'ha apresa de la seva mare, peruana com ella.

Avui és notícia