Albergínies amb sobrassada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi, que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    2 albergínies petites 

    1 tros de sobrassada 

    1 ceba tendra 

    1 all 

    1 branca d'api 

    Vinagre blanc 

    Oli OVE 

    Sal 

    Pebre 

    Brots de fonoll 

  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem per la meitat dues albergínies petites, les salpebrem i les fregim en una paella amb abundant oli d'oliva durant uns dos minuts i mig per cada banda. 
  2. Reservem l'albergínia fregida en un paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
  3. Tallem a rodelles 1 ceba tendra i la part blanca d'una branca d'api. A la mateixa paella on hem fregit les albergínies, fem suar la ceba i l'api a foc mitjà-alt durant 1 minut aproximadament. Hi afegim també un gra d'all aixafat. 
  4. Quan els vegetals hagin suat, afegim a la paella les albergínies que teníem reservades, un raig de vinagre blanc i ho deixem coure tapat durant uns 3 minuts. 
  5. Emplatem el contingut de la paella amb uns bocins de sobrassada per sobre i uns brots de fonoll. 
Anar al contingut