Albergínies amb sobrassada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi, que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
2 albergínies petites
1 tros de sobrassada
1 ceba tendra
1 all
1 branca d'api
Vinagre blanc
Oli OVE
Sal
Pebre
Brots de fonoll
PREPARACIÓ
- Tallem per la meitat dues albergínies petites, les salpebrem i les fregim en una paella amb abundant oli d'oliva durant uns dos minuts i mig per cada banda.
- Reservem l'albergínia fregida en un paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
- Tallem a rodelles 1 ceba tendra i la part blanca d'una branca d'api. A la mateixa paella on hem fregit les albergínies, fem suar la ceba i l'api a foc mitjà-alt durant 1 minut aproximadament. Hi afegim també un gra d'all aixafat.
- Quan els vegetals hagin suat, afegim a la paella les albergínies que teníem reservades, un raig de vinagre blanc i ho deixem coure tapat durant uns 3 minuts.
- Emplatem el contingut de la paella amb uns bocins de sobrassada per sobre i uns brots de fonoll.