Amanida cruixent de bròquil

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bròquil és una hortalissa del grup de les crucíferes, que tenen un potent efecte protector. A més, és especialment ric en vitamina C.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    1 llima 

    1/2 bròquil 

    Crème fraîche 

    Ras-alhanut 

    Làmines de pa cruixent 

    Vinagre de Mòdena 

    Barreja de fruits secs 

    Oli 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem mig bròquil a arbrets. Els escaldem 30 segons en aigua bullent. Després els traiem de l'olla amb una aranya i els estenem en una plata perquè es refredin. 
  2. Posem en un bol dues cullerades de crème fraîche, una cullerada de ras-alhanut i ratlladura d'una llima. Ho integrem i ho reservem. 
  3. En un altre bol hi posem oli, sal i vinagre de Mòdena. Ho emulsionem i ho reservem. 
  4. Esmicolem un grapat de fruits secs i els reservem. 
  5. Posem la salsa a la base. Al damunt, el bròquil. Després, la vinagreta, els fruits secs i, per últim, unes làmines cruixents de pa. 
Anar al contingut