Amanida cruixent de bròquil
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El bròquil és una hortalissa del grup de les crucíferes, que tenen un potent efecte protector. A més, és especialment ric en vitamina C.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
1 llima
1/2 bròquil
Crème fraîche
Ras-alhanut
Làmines de pa cruixent
Vinagre de Mòdena
Barreja de fruits secs
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem mig bròquil a arbrets. Els escaldem 30 segons en aigua bullent. Després els traiem de l'olla amb una aranya i els estenem en una plata perquè es refredin.
- Posem en un bol dues cullerades de crème fraîche, una cullerada de ras-alhanut i ratlladura d'una llima. Ho integrem i ho reservem.
- En un altre bol hi posem oli, sal i vinagre de Mòdena. Ho emulsionem i ho reservem.
- Esmicolem un grapat de fruits secs i els reservem.
- Posem la salsa a la base. Al damunt, el bròquil. Després, la vinagreta, els fruits secs i, per últim, unes làmines cruixents de pa.