Tomàquets gratinats amb espècies

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant; i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    2 tomàquets de pera

    Orenga seca

    All sec

    Farigola seca

    Comí en pols

    Mantega

    Mozzarella

    Fruits secs

    Pernil

    Seitó

    Sèsam torrat

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem en 2 rodanxes gruixudes 2 tomàquets i en descartem les puntes. Posem en una paella una mica de mantega i quan ja s'ha desfet hi enrossim els tomàquets per les dues bandes.
  2. Posem en una safata els tomàquets i al damunt de cada rodanxa hi afegim sal, all en pols, comí, orenga i farigola.
  3. Damunt de cada rodella hi posarem un tall de mozzarella també a rodanxes.
  4. Ho posem a la fregidora d'aire 3 minuts a 180º.
  5. Un cop cuits, posarem sobre un tomàquet fruits secs, en el segon, pernil, en el tercer, seitó i en el quart sèsam torrat.
Anar al contingut