Tomàquets gratinats amb espècies
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant; i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
2 tomàquets de pera
Orenga seca
All sec
Farigola seca
Comí en pols
Mantega
Mozzarella
Fruits secs
Pernil
Seitó
Sèsam torrat
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem en 2 rodanxes gruixudes 2 tomàquets i en descartem les puntes. Posem en una paella una mica de mantega i quan ja s'ha desfet hi enrossim els tomàquets per les dues bandes.
- Posem en una safata els tomàquets i al damunt de cada rodanxa hi afegim sal, all en pols, comí, orenga i farigola.
- Damunt de cada rodella hi posarem un tall de mozzarella també a rodanxes.
- Ho posem a la fregidora d'aire 3 minuts a 180º.
- Un cop cuits, posarem sobre un tomàquet fruits secs, en el segon, pernil, en el tercer, seitó i en el quart sèsam torrat.