Amanida russa de pollastre a l'ast

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traguem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 180 g pollastre a l'ast
  • 1 patata cuita
  • 1 pebrot verd cuit
  • Allioli
  • Maionesa
  • Suc de cocció del pollastre
  • Torradetes de pa
  •  

PREPARACIÓ

1. Desossem sobres de pollastre a l'ast i ho piquem ben menut. Ho reservem en un bol.

2. Tallem pebrot verd a tires i el reservem al mateix bol.

3. Tallem a daus petits les patates cuites i les afegim al bol, juntament amb una mica de sal i pebre.

4. Hi afegim 1 cullerada d'allioli, 2 cullerades de maionesa i 1 cullerada del suc de la cocció. Ho barregem bé.

5. A l'hora de presentar-la, hi podem posar unes torradetes de pa.

Anar al contingut