Amanida tèbia de carabassa rostida amb rovellons i vinagreta de llimona
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Moha Quach
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
400 g de carabassa (varietat cacauet o similar)- 300 g de rovellons nets
- 150 g de mató
- 40 g de pinyons torrats
- Un grapat de fulles de mostassa o rúcula
-
Uns grans de magrana fresca
PER A LA VINAGRETA DE LLIMONA CONFITADA
100 g d'oli d'oliva verge extra - 25 ml de vinagreta
- 1 cullerada de mel
- 1 cullerada de pell de llimona confitada, ben picada
- No cal afegir-hi sal. La llimona ja dona el toc salí i cítric
PREPARACIÓ
- Preescalfem el forn a 190 ºC
- Tallem la carabassa a daus i la posem en una safata amb un raig d'oli d'oliva
- L'enfornem uns 25 o 30 minuts fins que estigui tendra i daurada
- Netegem bé els rovellons i els saltem a la paella amb una mica d'oli i pebre negre. No cal posar-hi sal. Ho reservem.
- En un bol, farem una vinagreta barrejant l'oli, el vinagre, la mel i la llimona confitada picada. Ho remanarem tot fins que quedi tot ben lligat.
- Posem els pinyons un moment a la paella fins que agafin color daurat. No cal fer-ho si ja estan torrats.
- Col·locarem la carabassa tèbia al fons d'un plat mig fondo. Per sobre, hi distribuirem els rovellons amb cura, el mató esmicolat, els pinyons i les fulles de mostassa.
- Acabem el plat amb uns grans de magrana i ho amanirem tot amb la vinagreta deixant que caigui de manera natural donant equilibri al plat.