Miniquiche de carbassa

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El color ataronjat de la carbassa ens diu que contenen vitamina A, un nutrient essencial per a la visió, la pell i el bon estat del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 2 persones:

    100 g carbassa

    75 g cansalada

    100 ml nata 35% MG

    10 ml llet

    1 làmina pasta brisa

    1 ou

    Formatge semi d'ovella

    Mantega

     

PREPARACIÓ

  1. Untem dos motlles d'uns 11 cm de diàmetre amb mantega pomada. Tallem en cercles de la mida dels motlles una làmina de pasta brisa i els folrem. Punxem la pasta amb una forquilla i enfornem els motlles 10  minuts a 200º.
  2. Tallem 75 g de cansalada ibèrica a dauets petits i l'afegim a una paella. Ho saltem.
  3. Ratllem en un bol 100 g de cansalada crua pelada. Hi aboquem 100 ml de nata 35% MG, 10 ml de llet i un ou. Ho integrem.
  4. Afegim al bol la cansalada saltada. Ho integrem.
  5. Traiem del forn els motlles i els farcim amb el contingut del bol.  
  6. Per sobre hi ratllem formatge semi curat d'ovella.
  7. Posem al forn de nou els motlles 15 minuts a 180º.
  8. Ja es poden servir.

 

 

Anar al contingut