Miniquiche de carbassa
INGREDIENTS
Ingredients per a 2 persones:
100 g carbassa
75 g cansalada
100 ml nata 35% MG
10 ml llet
1 làmina pasta brisa
1 ou
Formatge semi d'ovella
Mantega
PREPARACIÓ
- Untem dos motlles d'uns 11 cm de diàmetre amb mantega pomada. Tallem en cercles de la mida dels motlles una làmina de pasta brisa i els folrem. Punxem la pasta amb una forquilla i enfornem els motlles 10 minuts a 200º.
- Tallem 75 g de cansalada ibèrica a dauets petits i l'afegim a una paella. Ho saltem.
- Ratllem en un bol 100 g de cansalada crua pelada. Hi aboquem 100 ml de nata 35% MG, 10 ml de llet i un ou. Ho integrem.
- Afegim al bol la cansalada saltada. Ho integrem.
- Traiem del forn els motlles i els farcim amb el contingut del bol.
- Per sobre hi ratllem formatge semi curat d'ovella.
- Posem al forn de nou els motlles 15 minuts a 180º.
- Ja es poden servir.