Crema de carbassa i coco
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La carbassa és una hortalissa lleugera, molt rica en nutrients i fibra, en destaca la pro-vitamina A de funció antioxidantAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
200 g carbassa
75 ml llet de coco
75 ml aigua
1 gra d'all
1 culleradeta de ceba en pols
Nou moscada en pols
Vinagre de xerès
Festucs naturals pelats
Fulles de menta
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a daus 200 g de carbassa. La posem en un recipient de vidre apte per al microones i l'acompanyarem d'1 gra d'all aixafat, pebre negre, sal, un raig d'aigua i oli. Ho tapem i ho courem 6 minuts a 800w.
- Aboquem en un pot 75 ml de llet de coco, 75 ml d'aigua, 1 culleradeta de ceba en pols i una culleradeta de nou moscada en pols. Ho duem a ebullició. Un cop bulli, apagarem el foc, ho taparem i ho infusionarem.
- En un got americà hi posem la carbassa cuita i els líquids perfumats. Ho turbinem.
- A la crema hi afegim unes gotes de vinagre de xerès i, si cal, més sal. Ho integrem.
- Maltallem un grapat de festucs naturals pelats.
- Per emplatar posem la crema en un plat, hi afegim els festucs maltallats, unes fulles de menta i oli d'oliva.