Crema de carbassa i coco

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carbassa és una hortalissa lleugera, molt rica en nutrients i fibra, en destaca la pro-vitamina A de funció antioxidantAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    200 g carbassa

    75 ml llet de coco

    75 ml aigua

    1 gra d'all

    1 culleradeta de ceba en pols

    Nou moscada en pols

    Vinagre de xerès

    Festucs naturals pelats

    Fulles de menta

    Oli OVE

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a daus 200 g de carbassa. La posem en un recipient de vidre apte per al microones i l'acompanyarem d'1 gra d'all aixafat, pebre negre, sal, un raig d'aigua i oli. Ho tapem i ho courem 6 minuts a 800w.
  2. Aboquem en un pot 75 ml de llet de coco, 75 ml d'aigua, 1 culleradeta de ceba en pols i una culleradeta de nou moscada en pols. Ho duem a ebullició. Un cop bulli, apagarem el foc, ho taparem i ho infusionarem.
  3. En un got americà hi posem la carbassa cuita i els líquids perfumats. Ho turbinem.
  4. A la crema hi afegim unes gotes de vinagre de xerès i, si cal, més sal. Ho integrem.
  5. Maltallem un grapat de festucs naturals pelats.
  6. Per emplatar posem la crema en un plat, hi afegim els festucs maltallats, unes fulles de menta i oli d'oliva.
Anar al contingut