Amanida tèbia de Niça
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
60 g mongeta tendra- 1 patata
- 3 anxoves
- 1 ou
- Bonítol del nord
- Tomàquet sec
- Olives negres arrugades
- Oli OVE
- Vinagre de xerès
- Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a trossos mitjans una patata i la posem en una safata de vidre, apte per a microones.
- Tallem a bastonets 60 g de mongeta verda i l'afegim a la safata de vidre. Ho tapem i ho portem al microones 4 minuts i mig, a 700 W.
- Posem la verdura en un plat perquè es temperi.
- Tallem per la meitat uns tomàquets secs i els afegim al plat.
- Comencem a preparar una vinagreta. Tallem 3 filets d'anxova i els fiquem en un pot de vidre amb tapa. També hi afegim l'oli de les anxoves i unes gotes de vinagre de Xerès. Tapem i sacsegem.
- Tallem un parell de llenques de bonítol i l'afegim al plat.
- Tallem a quarts 1 ou dur i el posem a l'amanida, juntament amb unes olives negres arrugades.
- Per acabar, hi afegim una mica de sal i la vinagreta que hem preparat.
