Amanida tèbia de Niça

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    60 g mongeta tendra
  • 1 patata
  • 3 anxoves
  • 1 ou
  • Bonítol del nord
  • Tomàquet sec
  • Olives negres arrugades
  • Oli OVE
  • Vinagre de xerès
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a trossos mitjans una patata i la posem en una safata de vidre, apte per a microones.
  2. Tallem a bastonets 60 g de mongeta verda i l'afegim a la safata de vidre. Ho tapem i ho portem al microones 4 minuts i mig, a 700 W.
  3. Posem la verdura en un plat perquè es temperi.
  4. Tallem per la meitat uns tomàquets secs i els afegim al plat.
  5. Comencem a preparar una vinagreta. Tallem 3 filets d'anxova i els fiquem en un pot de vidre amb tapa. També hi afegim l'oli de les anxoves i unes gotes de vinagre de Xerès. Tapem i sacsegem.
  6. Tallem un parell de llenques de bonítol i l'afegim al plat.
  7. Tallem a quarts 1 ou dur i el posem a l'amanida, juntament amb unes olives negres arrugades.
  8. Per acabar, hi afegim una mica de sal i la vinagreta que hem preparat.
Anar al contingut