Hummus de mongetes amb amanida de feta

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A L'HUMMUS:

    800 g de mongetes blanques

    1 gra d'all

    1 cullerada de suc de llimona

    Pasta de sèsam

    Sal i pebre

    Comí

    120 ml d'aigua

     

    PER A L'AMANIDA DE FORMATGE FETA:

    200 g de cirerols

    200 g de síndria

    120 g de formatge feta

    Olives Kalamata

    60 g de pesto d'alfàbrega

    Pinyons, panses i taperots

    Oli d'oliva

    Pebre vermell dolç

    Crostonets de pa

PREPARACIÓ

  1. Posem les mongetes cuites en un bol; en aquest cas, les fem servir de pot.
  2. Hi afegim la pasta de sèsam, 1 gra d'all, una mica de suc de llimona, oli d'oliva, sal, pebre i un punt de comí.
  3. Ho barregem bé i, abans de triturar-ho, hi afegim aigua molt i molt freda perquè ens quedi ben cremós.
  4. Ho passem per la batedora fins que tingui la textura de crema.
  5. Per a l'amanida, posem en un bol tomàquets cirerols, formatge feta macerat prèviament amb oli d'oliva, panses i orenga, boletes de síndria i pesto d'alfàbrega, i ho barregem tot bé.
  6. Emplatem l'hummus, amb una mica de pebre vermell dolç, i amb l'amanida --que acabem d'emplatar amb olives Kalamata, pinyons, panses i taperots, i crostonets de pa. 

 

Anar al contingut