Hummus de mongetes amb amanida de feta
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A L'HUMMUS:
800 g de mongetes blanques
1 gra d'all
1 cullerada de suc de llimona
Pasta de sèsam
Sal i pebre
Comí
120 ml d'aigua
PER A L'AMANIDA DE FORMATGE FETA:
200 g de cirerols
200 g de síndria
120 g de formatge feta
Olives Kalamata
60 g de pesto d'alfàbrega
Pinyons, panses i taperots
Oli d'oliva
Pebre vermell dolç
Crostonets de pa
PREPARACIÓ
- Posem les mongetes cuites en un bol; en aquest cas, les fem servir de pot.
- Hi afegim la pasta de sèsam, 1 gra d'all, una mica de suc de llimona, oli d'oliva, sal, pebre i un punt de comí.
- Ho barregem bé i, abans de triturar-ho, hi afegim aigua molt i molt freda perquè ens quedi ben cremós.
- Ho passem per la batedora fins que tingui la textura de crema.
- Per a l'amanida, posem en un bol tomàquets cirerols, formatge feta macerat prèviament amb oli d'oliva, panses i orenga, boletes de síndria i pesto d'alfàbrega, i ho barregem tot bé.
- Emplatem l'hummus, amb una mica de pebre vermell dolç, i amb l'amanida --que acabem d'emplatar amb olives Kalamata, pinyons, panses i taperots, i crostonets de pa.