Arròs de bosc amb conill i bolets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 350 g arròs perlat de Pals, de bomba, de gra rodó o carnaroli
  • 1 conill tallat a trossos amb el fetge inclòs
  • 200 g bolets secs en remull (cama-secs, camagrocs, trompetes de la mort o altres de temporada o de cultiu)
  • L'aigua del remull dels bolets
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ceba
  • 2 dit de got de vi ranci
  • 1 all picat
  • Herbes fresques
  • Oli
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ

  1. Posem els bolets en un bol i els deixem en remull de 20 a 30 minuts.
  2. Marquem els talls del conill en una cassola amb poc oli. El traiem i el reservem en un plat o safata.
  3. Afegirem més oli a la cassola i hi sofregim la ceba tallada a trossets petits.
  4. Ratllem el tomàquet i l'incorporem a la ceba i l'all.
  5. Hi afegim el vi ranci i l'all picat. Ho remenem.
  6. Traurem els bolets i els hi afegim. Recordem que hem de reservar l'aigua per a més endavant.
  7. Hi afegim sal i ho deixem que faci xup-xup un parell de minuts remenant els ingredients.
  8. Hi incorporarem el conill, i, opcionalment, un botifarró negre, cargols, salsitxes...
  9. Continuem remenant perquè tot agafi un gust uniforme.
  10. Hi afegirem l'arròs i les herbes aromàtiques i remenarem perquè s'enrosseixi.
  11. Hi afegim l'aigua dels bolets fins que quasi cobreixi el conill i ho deixem a foc mitjà perquè l'arròs es vagi bevent l'aigua, però recordem que ha de quedar caldós. 
  12. Abans que estigui fet, el rectifiquem de sal i pebre.
Anar al contingut