Arròs de bosc amb conill i bolets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- 350 g arròs perlat de Pals, de bomba, de gra rodó o carnaroli
- 1 conill tallat a trossos amb el fetge inclòs
- 200 g bolets secs en remull (cama-secs, camagrocs, trompetes de la mort o altres de temporada o de cultiu)
- L'aigua del remull dels bolets
- 1 tomàquet madur
- 1 ceba
- 2 dit de got de vi ranci
- 1 all picat
- Herbes fresques
- Oli
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Posem els bolets en un bol i els deixem en remull de 20 a 30 minuts.
- Marquem els talls del conill en una cassola amb poc oli. El traiem i el reservem en un plat o safata.
- Afegirem més oli a la cassola i hi sofregim la ceba tallada a trossets petits.
- Ratllem el tomàquet i l'incorporem a la ceba i l'all.
- Hi afegim el vi ranci i l'all picat. Ho remenem.
- Traurem els bolets i els hi afegim. Recordem que hem de reservar l'aigua per a més endavant.
- Hi afegim sal i ho deixem que faci xup-xup un parell de minuts remenant els ingredients.
- Hi incorporarem el conill, i, opcionalment, un botifarró negre, cargols, salsitxes...
- Continuem remenant perquè tot agafi un gust uniforme.
- Hi afegirem l'arròs i les herbes aromàtiques i remenarem perquè s'enrosseixi.
- Hi afegim l'aigua dels bolets fins que quasi cobreixi el conill i ho deixem a foc mitjà perquè l'arròs es vagi bevent l'aigua, però recordem que ha de quedar caldós.
- Abans que estigui fet, el rectifiquem de sal i pebre.