Arròs de cranc i anguila

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Albert Guzman
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Albert Guzman (St. Carles de la Ràpita).

INGREDIENTS

  • 200 g d'arròs

    600 ml de fumet de peix

    Ceba

    Cranc

    Anguila fumada

    Oli d'oliva

    Cibulet

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem el fumet a bullir.
  2. Tallem la ceba ben petita. 
  3. En una paella d'uns 40 cm de diàmetre, posem oli d'oliva i fregim l'arròs.
  4. Quan l'arròs tingui color, hi afegim la ceba i deixem que també agafi color. 
  5. Posem el fumet i deixem que l'arròs l'absorbeixi.
  6. Bullim el cranc. El temps dependrà de la mida, si no ho feu habitualment, pregunteu-ho al peixater. Habitualment es bull 15 minuts amb sal i, després, se li talla la cocció amb aigua freda. 
  7. Tallem una anguila fumada en quadradets. 
  8. Quan l'arròs hagi absorbit el fumet, uns 13 minuts, rectifiquem de sal.
  9. Hi posem per sobre l'anguila, els crancs i una mica de cibulet.
  10. Ho acompanyem amb un allioli fet amb alls escalivats. 
Anar al contingut