Arròs de cranc i anguila
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Albert Guzman
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Albert Guzman (St. Carles de la Ràpita).
INGREDIENTS
200 g d'arròs
600 ml de fumet de peix
Ceba
Cranc
Anguila fumada
Oli d'oliva
Cibulet
Sal
PREPARACIÓ
- Posem el fumet a bullir.
- Tallem la ceba ben petita.
- En una paella d'uns 40 cm de diàmetre, posem oli d'oliva i fregim l'arròs.
- Quan l'arròs tingui color, hi afegim la ceba i deixem que també agafi color.
- Posem el fumet i deixem que l'arròs l'absorbeixi.
- Bullim el cranc. El temps dependrà de la mida, si no ho feu habitualment, pregunteu-ho al peixater. Habitualment es bull 15 minuts amb sal i, després, se li talla la cocció amb aigua freda.
- Tallem una anguila fumada en quadradets.
- Quan l'arròs hagi absorbit el fumet, uns 13 minuts, rectifiquem de sal.
- Hi posem per sobre l'anguila, els crancs i una mica de cibulet.
- Ho acompanyem amb un allioli fet amb alls escalivats.