Bacallà a la llauna
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
4 lloms de bacallà dessalats
1 gra d'all
julivert
farina
oli d'oliva verge extra
1 got de vi blanc
2 cullerades de pebre vermell dolç
400 g cigrons cuits
bitxo fresc vermell
PREPARACIÓ
- Fem brou de bacallà amb 2 litres d'aigua mineral i un cap de bacallà. Deixem que bulli 25 minuts i després deixem que reposi 25 minuts més.
- Hidratem durant 12 hores amb aigua mineral i una cullerada de bicarbonat, els 150 g de cigrons.
- Bullim amb el brou de bacallà els 150 g de cigrons menuts.
- Posem oli en una cassola al foc. Mentre s'escalfa, enfarinem el bacallà i el fregim lleugerament. Hem de deixar que quedi cru per dins. Un cop fregit, el reservem.
- A la mateixa cassola, i amb el mateix oli, hi fem ballar un all laminat.
- Hi afegim un got de vi blanc sec, la meitat del brou i els cigrons cuits.
- Finalment hi afegim el bacallà per sobre i posem la cassola al forn 10 minuts a 220º.
- Passat aquest temps, ja el podrem servir.