Bacallà a la llauna

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • 4 lloms de bacallà dessalats

    1 gra d'all

    julivert

    farina

    oli d'oliva verge extra

    1 got de vi blanc 

    2 cullerades de pebre vermell dolç

    400 g cigrons cuits

    bitxo fresc vermell

PREPARACIÓ

  1. Fem brou de bacallà amb 2 litres d'aigua mineral i un cap de bacallà. Deixem que bulli 25 minuts i després deixem que reposi 25 minuts més.
  2. Hidratem durant 12 hores amb aigua mineral i una cullerada de bicarbonat, els 150 g de cigrons.
  3. Bullim amb el brou de bacallà els 150 g de cigrons menuts.
  4. Posem oli en una cassola al foc. Mentre s'escalfa, enfarinem el bacallà i el fregim lleugerament. Hem de deixar que quedi cru per dins. Un cop fregit, el reservem.
  5. A la mateixa cassola, i amb el mateix oli, hi fem ballar un all laminat.
  6. Hi afegim un got de vi blanc sec, la meitat del brou i els cigrons cuits.
  7. Finalment hi afegim el bacallà per sobre i posem la cassola al forn 10 minuts a 220º.
  8. Passat aquest temps, ja el podrem servir.
Anar al contingut