Caneló d'albergínia i mató
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Adelf Morales
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Topik, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
El mató és el formatge que aporta més greixos i caloriesAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 4 PERSONES:
- PER FER EL MATÓ:
- 1l de llet de cabra
- 1 llimona (el suc)
- PER AL CANELÓ:
- 1 albergínia
- 100 g de mató de cabra
- 1 c/s de salsa de sèsam
- 50 ml d'oli d'oliva
- germinats
- sal en escates
- sal i pebre
- PER A LA VINAGRETA:
- 1 c/s de salsa de soja
- 1 c/s de mel
- 100 ml d'oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
- Per fer el mató de cabra, poseu un cassó al foc amb la llet. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi el suc de llimona i deixeu que es talli la llet, uns 4 minuts. Quan se separi el sèrum de la matèria sòlida, apagueu el foc, coleu-ho i deixeu-ho a la nevera.
- A continuació, prepareu una safata de forn coberta amb paper de forn, talleu l'albergínia amb la pell de llarg, en talls ben fins, col·loqueu-los a la safata del forn, ruixeu-ho pel damunt amb una mica d'oli d'oliva, tireu-hi sal i pebre i coeu-ho al forn a 160º uns 15 minuts, fins que agafi color.
- Per fer el farciment, barregeu en un bol el mató, la salsa de sèsam, sal i pebre.
- Tot seguit, estireu les làmines d'albergínia l'una al costat de l'altra, i una mica superposades, poseu el farciment en un costat i enrotlleu-lo donant-li forma de caneló circular.
- Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli d'oliva, la mel i la salsa de soja i remeneu-ho bé.
- Finalment, amaniu els germinats amb la vinagreta.
- I ja per acabar, serviu el caneló amb la salsa per sobre, una mica de sal en escates i unes quantes fulles de germinats.