Coca de verdures amb mascarpone vegà

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LA MASSA DE LA COCA::

    500 g de farina

    250 ml d'aigua

    60 ml d'oli d'oliva

    15 g de llevat

    8 g de sal

     

    PER AL FARCIT DE LA COCA.

    200 g de salsa de tomàquet

    200 g d'espinacs

    2 grans d'all

    4 bolets xiitake

    4 tomàquets secs

    10 tomàquets cirerols

    Orenga

    Alfàbrega

    Sal

     

    PER AL MASCARPONE VEGÀ:

    Llet de soja

    Oli d'oliva suau

    Iogurt de soja

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant la massa de la coca, de manera semblant a com ho faríem per preparar una pizza o una focaccia.
  2. En un bol, hi barregem la farina i la sal.
  3. En un recipient, desfem el llevat en l'aigua temperada.
  4. Fem un volcà al centre de la farina i hi afegim l'oli i l'aigua amb el llevat.
  5. Ho barregem bé amb l'espàtula.
  6. Ho acabem d'amassar amb les mans sobre el marbre o la taula de fusta una mica enfarinada.
  7. De la massa en fem quatre boles, les tapem i les reservem lluny de corrents d'aire fins que tinguin el doble del seu volum.
  8. En aquest moment ja la podem estirar, punxar-la amb una forquilla i fer-ne una primera precocció al forn perquè ens quedi ben cruixent.
  9. Per a la cocció completa, la tindrem al forn una mitja hora a 180-200 graus. Si fos una massa per a pizza, més gruixuda, la posaríem a 300 graus uns cinc minuts.
  10. Mentre es cou la coca, saltem en una paella els espinacs amb un gra d'all i els xiitakes amb oli, pebre i sal.
  11. Preparem una salsa de tomàquet amb tomàquets, pebrot vermell, ceba, all, sal i alfàbrega fresca..., o bé la comprem feta.
  12. Fem el mascarpone vegà, barrejant la llet de soja amb un oli d'oliva suau i, finalment, una mica de iogurt de soja.
  13. Muntem la coca amb la salsa de tomàquet per sota i les verdures i el mascarpone per sobre.
  14. L'aromatitzem amb l'orenga i l'alfàbrega fresca.
Anar al contingut