Truita oberta amb verdures

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 6 ous

    6 alls tendres

    150 g d'espinacs

    4 bolets

    Tomàquets cirerol 

    150 g de formatge ratllat

    Ceba de Figueres, pastanagues baby, pebrotets...

    Oli i sal

    Pebre

    Alfàbrega o qualsevol herba aromàtica

PREPARACIÓ

  1. Preparem les verdures, si posem bolets els saltem; els espinacs poden ser crus o saltats, els tomàquets, marinats, i la ceba, fresca o fregida. Al vostre gust. 
  2. Batem els ous en un bol i els salpebrem.
  3. En una paella, hi posem un rajolí d'oli (o mantega) i untem bé les parets.
  4. Quan la paella sigui ben calenta, posem els ous batuts i remenem perquè es cogui bé el centre.
  5. Abaixem el foc i un cop la truita francesa comenci a coure's, hi posem per sobre les verdures, les herbes aromàtiques i el formatge ratllat.
  6. Tanquem el foc i tapem la paella.
  7. Deixem que s'acabi de coure amb l'escalfor de la paella. 
  8. Servim a la mateixa paella o l'aboquem en un plat, acompanyant-la amb una pala per l'altra banda i vigilant que la base no es trenqui. 

 

 

Anar al contingut