Truita oberta amb verdures
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
6 ous
6 alls tendres
150 g d'espinacs
4 bolets
Tomàquets cirerol
150 g de formatge ratllat
Ceba de Figueres, pastanagues baby, pebrotets...
Oli i sal
Pebre
Alfàbrega o qualsevol herba aromàtica
PREPARACIÓ
- Preparem les verdures, si posem bolets els saltem; els espinacs poden ser crus o saltats, els tomàquets, marinats, i la ceba, fresca o fregida. Al vostre gust.
- Batem els ous en un bol i els salpebrem.
- En una paella, hi posem un rajolí d'oli (o mantega) i untem bé les parets.
- Quan la paella sigui ben calenta, posem els ous batuts i remenem perquè es cogui bé el centre.
- Abaixem el foc i un cop la truita francesa comenci a coure's, hi posem per sobre les verdures, les herbes aromàtiques i el formatge ratllat.
- Tanquem el foc i tapem la paella.
- Deixem que s'acabi de coure amb l'escalfor de la paella.
- Servim a la mateixa paella o l'aboquem en un plat, acompanyant-la amb una pala per l'altra banda i vigilant que la base no es trenqui.