Conill guisat amb bolets

- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Carina Buisan, del Restaurant El Celler de l'Arnau (Montsonís)
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Un conill
- Rovellons, llenegues i camagrocs
- Oli
- Llorer
- Dues cebes
- 1 pebrot verd
- Un got de vi blanc
- Una fulla de timó
- Per a la picada:
- Avellanes
- Farina
- Sal
- All
- Julivert
PREPARACIÓ
1. -Primer de tot netegem a fons els bolets i després els tallem
2. -Enrossim el conill a la cassola tallat a octaus. Hi afegim una mica d'all, i unes fulles de llorer.
3.-Passats cinc minuts barregem el conill amb la ceba i el pebrot verd, que prèviament hem tallat.
4.-Quan els sabors de les verdures i la carn del conill estiguin ben mesclats hi afegim un got de vi i ho deixem 10 minuts a foc baix.
5.-Mentrestant, preparem una picada amb avellanes, all, julivert, aigua o brou, farina i sal.
6.-Tirem la picada i una fulla de timó, així aromatitzem una mica el plat i recuperem l'olor de bosc. Ho deixem fer xup-xup a foc suau durant 10 minuts.
2. -Enrossim el conill a la cassola tallat a octaus. Hi afegim una mica d'all, i unes fulles de llorer.
3.-Passats cinc minuts barregem el conill amb la ceba i el pebrot verd, que prèviament hem tallat.
4.-Quan els sabors de les verdures i la carn del conill estiguin ben mesclats hi afegim un got de vi i ho deixem 10 minuts a foc baix.
5.-Mentrestant, preparem una picada amb avellanes, all, julivert, aigua o brou, farina i sal.
6.-Tirem la picada i una fulla de timó, així aromatitzem una mica el plat i recuperem l'olor de bosc. Ho deixem fer xup-xup a foc suau durant 10 minuts.