Orada al forn amb bolets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
4 filets d'orada nets- 300 g de xiitakes frescos
- 250 g de cirerols
- 4 escalunyes
- 50 g d'ametlles crues pelades
- 2 grans d'all
- 1 llimona
- Vi blanc sec
- Romaní fresc
- Julivert fresc
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal< br/>
PREPARACIÓ
- Piquem menudes 4 escalunyes i un all. Després els afegim en una paella amb oli i ho sofregim 10 minuts fins que estiguin tous.
- Tallem 250 g de cirerols per la meitat i, quan la ceba i l'all estiguin tous, els hi afegim junt amb unes fulles de romaní fresc, pebre negre i sal. Ho courem a foc mitjà 8-10 minuts tot remenant.
- Laminem 300 g de xiitakes frescos. Passats els 8-10 minuts, afegim a la paella els bolets i els saltem 3 o 4 minuts. Després hi afegim mig got de vi blanc sec i ho deixem reduir.
- Maltallem amb ganivet 50 g d'ametlles crues pelades. Les passem per una paella amb oli fins que estiguin daurades. Després les passem a un plat amb paper absorbent i les reservem.
- Estenem sobre una plata de forn tota la base de xiitakes i cirerols. Al damunt hi posem 4 filets d'orada salpebrats amb la pell cap amunt. Hi afegim oli, branques de romaní i una mica de vi blanc. Ho enfornem de 18 minuts a 190º.
- Tallem fulles de julivert i un all i els posem en un bol. Després hi afegim la ratlladura d'una llimona. Per últim, hi posem les ametlles amb un raig d'oli. Ho barregem i ho reservem.
- Servirem les orades amb la base i per sobre hi posarem la picada amb un rajolí d'oli.
