Orada al forn amb bolets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'orada està considerada un peix semigràs, però de gran digestibilitat i ric en proteïnes d'alt valor nutritiuAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    4 filets d'orada nets
  • 300 g de xiitakes frescos
  • 250 g de cirerols
  • 4 escalunyes
  • 50 g d'ametlles crues pelades
  • 2 grans d'all
  • 1 llimona
  • Vi blanc sec
  • Romaní fresc
  • Julivert fresc
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal< br/>

PREPARACIÓ

  1. Piquem menudes 4 escalunyes i un all. Després els afegim en una paella amb oli i ho sofregim 10 minuts fins que estiguin tous.
  2. Tallem 250 g de cirerols per la meitat i, quan la ceba i l'all estiguin tous, els hi afegim junt amb unes fulles de romaní fresc, pebre negre i sal. Ho courem a foc mitjà 8-10 minuts tot remenant.
  3. Laminem 300 g de xiitakes frescos. Passats els 8-10 minuts, afegim a la paella els bolets i els saltem 3 o 4 minuts. Després hi afegim mig got de vi blanc sec i ho deixem reduir. 
  4. Maltallem amb ganivet 50 g d'ametlles crues pelades. Les passem per una paella amb oli fins que estiguin daurades. Després les passem a un plat amb paper absorbent i les reservem.
  5. Estenem sobre una plata de forn tota la base de xiitakes i cirerols. Al damunt hi posem 4 filets d'orada salpebrats amb la pell cap amunt. Hi afegim oli, branques de romaní i una mica de vi blanc. Ho enfornem de 18 minuts a 190º.
  6. Tallem fulles de julivert i un all i els posem en un bol. Després hi afegim la ratlladura d'una llimona. Per últim, hi posem les ametlles amb un raig d'oli. Ho barregem i ho reservem.
  7. Servirem les orades amb la base i per sobre hi posarem la picada amb un rajolí d'oli.
Anar al contingut