Crema de carbassa i taronja
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La carbassa és una hortalissa lleugera, molt rica en nutrients i fibra, en destaca la pro-vitamina A de funció antioxidantAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
300 g carbassa cacauet
- 40 g pernil tallat
- 3 taronges
- Comí en pols
- Farigola fresca
- Oli OVE
- Pebre blanc
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem i pelem uns 300 g d'una carbassa cacauet. Ho tallem a daus i ho reservem en un recipient que pugui anar al microones.
- Amanim la carbassa amb sal, pebre blanc, pebre negre, comí en pols, 2 branquillons de farigola, aigua i oli. Ho tapem i ho courem al microones 6 minuts a 700 W.
- Ratllem en un got americà una taronja. També espremem a dins del got el suc d'una altra taronja. També hi posarem el suc d'una segona taronja.
- Afegim la carbassa cuita al got americà i ho turbinem tot un minut amb un raig d'oli d'oliva.
- Tallem 40 g de pernil salat amb un ganivet i el posem en un plat. El courem 1 minut al mircroones sense tapar perquè ens quedi cruixent. Després el posarem a sobre de paper absorbent per treure'n l'excés de greix.
- Per a l'emplatat, posarem la crema amb un raig d'oli, pebre blanc i els encenalls de pernil cruixent.