Crema de carbassa i taronja

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carbassa és una hortalissa lleugera, molt rica en nutrients i fibra, en destaca la pro-vitamina A de funció antioxidantAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    300 g carbassa cacauet

  • 40 g pernil tallat
  • 3 taronges
  • Comí en pols
  • Farigola fresca
  • Oli OVE
  • Pebre blanc
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem i pelem uns 300 g d'una carbassa cacauet. Ho tallem a daus i ho reservem en un recipient que pugui anar al microones.
  2. Amanim la carbassa amb sal, pebre blanc, pebre negre, comí en pols, 2 branquillons de farigola, aigua i oli. Ho tapem i ho courem al microones 6 minuts a 700 W.
  3. Ratllem en un got americà una taronja. També espremem a dins del got el suc d'una altra taronja. També hi posarem el suc d'una segona taronja.
  4. Afegim la carbassa cuita al got americà i ho turbinem tot un minut amb un raig d'oli d'oliva.
  5. Tallem 40 g de pernil salat amb un ganivet i el posem en un plat. El courem 1 minut al mircroones sense tapar perquè ens quedi cruixent. Després el posarem a sobre de paper absorbent per treure'n l'excés de greix.
  6. Per a l'emplatat, posarem la crema amb un raig d'oli, pebre blanc i els encenalls de pernil cruixent.

 

Anar al contingut