Cremós de coliflor amb pernil
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La coliflor és una verdura que aporta poques calories i quantitats considerables de fibra i mineralsAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
20 g de pernil serrà- 1 llesca pa
- 1/2 coliflor
- Aigua
- Mantega
- Sal
- Pebre blanc
- Oli
PREPARACIÓ
- Tallem mitja coliflor a arbrets i la posem en una paella amb dues cullerades de mantega. La deixem coure a foc baix un parell de minuts amb la cassola tapada.
- Tallem a daus una llesca de pa.
- Tallem a tires 20 g de pernil serrà.
- Posem el pa i el pernil a fregir en una paella en oli. Ho reservem en paper absorbent.
- Afegim mig got d'aigua a la coliflor i ho coem 6 minuts més tapat.
- Posem la coliflor a un got turbinador, hi afegim pebre blanc i turbinem fins a obtenir una textura cremosa.
- Emplatem la crema amb el pernil, el pa i un raig d'oli.