Cremós de coliflor amb pernil

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La coliflor és una verdura que aporta poques calories i quantitats considerables de fibra i mineralsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    20 g de pernil serrà
  • 1 llesca pa
  • 1/2 coliflor
  • Aigua
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Oli

PREPARACIÓ

  1. Tallem mitja coliflor a arbrets i la posem en una paella amb dues cullerades de mantega. La deixem coure a foc baix un parell de minuts amb la cassola tapada. 
  2. Tallem a daus una llesca de pa.
  3. Tallem a tires 20 g de pernil serrà. 
  4. Posem el pa i el pernil a fregir en una paella en oli. Ho reservem en paper absorbent.
  5. Afegim  mig got d'aigua a la coliflor i ho coem 6 minuts més tapat.
  6. Posem la coliflor a un got turbinador, hi afegim pebre blanc i turbinem fins a obtenir una textura cremosa.
  7. Emplatem la crema amb el pernil, el pa i un raig d'oli.

 

Anar al contingut