Entrepà de llobarro

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llobarro és un peix blanc de carn rica en proteïnes de bona qualitat, poc fibrosa i baixa en greixos. Per això té una textura tendra i un gust suau.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 1 filet de llobarro
  • 2 llesques pa de motlle
  • 2 ous
  • 50 ml vinagre de poma
  • Mantega
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Oli de gira-sol
  • Sal
  • Sucre blanc

PREPARACIÓ

1. En una paella, escalfem abundant oli de gira-sol.

2. En un pot petit, dissolem 20 ml de vinagre de poma i una cullerada de sucre. Quan ho tenim, ho reservem en un got batedor, juntament amb la resta de vinagre (30 ml).

3. Preparem els ingredients per arrebossar els filets de llobarro. En un bol, batem un ou; en un plat, hi aboquem farina; i en un altre plat, pa ratllat. Passem el llobarro pels tres ingredients i el fregim.

4. En paral·lel, desfem una mica de mantega en una paella per torrar les llesques de pa de motlle.

5. Acabem de fer la maionesa. Recuperem el got batedor amb la dissolució de vinagre i sucre i hi afegim un ou, un raig d'oli i un polsim de sal.

6. Muntem l'entrepà: untem una llesca de pa amb la maionesa, hi posem el llobarro a sobre, untem l'altra llesca de pa amb maionesa, i tanquem l'entrepà.

Anar al contingut