Entrepà de llobarro
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 1 filet de llobarro
- 2 llesques pa de motlle
- 2 ous
- 50 ml vinagre de poma
- Mantega
- Farina
- Pa ratllat
- Oli de gira-sol
- Sal
- Sucre blanc
PREPARACIÓ
1. En una paella, escalfem abundant oli de gira-sol.
2. En un pot petit, dissolem 20 ml de vinagre de poma i una cullerada de sucre. Quan ho tenim, ho reservem en un got batedor, juntament amb la resta de vinagre (30 ml).
3. Preparem els ingredients per arrebossar els filets de llobarro. En un bol, batem un ou; en un plat, hi aboquem farina; i en un altre plat, pa ratllat. Passem el llobarro pels tres ingredients i el fregim.
4. En paral·lel, desfem una mica de mantega en una paella per torrar les llesques de pa de motlle.
5. Acabem de fer la maionesa. Recuperem el got batedor amb la dissolució de vinagre i sucre i hi afegim un ou, un raig d'oli i un polsim de sal.
6. Muntem l'entrepà: untem una llesca de pa amb la maionesa, hi posem el llobarro a sobre, untem l'altra llesca de pa amb maionesa, i tanquem l'entrepà.
