Seitons amb cabdells rostits

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els seitons són una bona font d'omega 3, greixos essencials que ajuden a desenvolupar les funcions del cervell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    6 seitons

  • 20 g pinyons
  • 20 g formatge maó curat anyenc
  • 1 all
  • 1 cabdell i mig
  • Farina
  • Oli OVE
  • Julivert
  • Sal
  • Sal gruixuda
  • Pebre

PREPARACIÓ

  1. Salem 6 seitons amb sal gruixuda. Després els enfarinem.
  2. Posarem al recipient de l'airfryer un raig d'oli i els seitons enfarinats. Ho coem 6 minuts.
  3. Pelem i traiem el germinat d'un all. Maltatallem julivert.
  4. Afegim a una paella calenta un raig d'oli d'oliva i l'all i el julivert que fregirem fent voltes.
  5. Hi afegim 20 g de pinyons que també fregim. Finalment, reservem a un morter el contingut de la paella.
  6. Tallem pel mig un cabdell i mig i els posem a la mateixa paella i els rostim per les dues bandes.
  7. Ratllem 20 g de formatge de maó curat.
  8. Afegim al morter el formatge ratllat, oli, sal i pebre. Ho aixafem fins que tingui textura de pesto.
  9. Desenfornem els seitons i els emplatem amb els cabdells i la salsa pinyonada per sobre.

 

Anar al contingut