Seitons amb cabdells rostits
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
6 seitons
- 20 g pinyons
- 20 g formatge maó curat anyenc
- 1 all
- 1 cabdell i mig
- Farina
- Oli OVE
- Julivert
- Sal
- Sal gruixuda
- Pebre
PREPARACIÓ
- Salem 6 seitons amb sal gruixuda. Després els enfarinem.
- Posarem al recipient de l'airfryer un raig d'oli i els seitons enfarinats. Ho coem 6 minuts.
- Pelem i traiem el germinat d'un all. Maltatallem julivert.
- Afegim a una paella calenta un raig d'oli d'oliva i l'all i el julivert que fregirem fent voltes.
- Hi afegim 20 g de pinyons que també fregim. Finalment, reservem a un morter el contingut de la paella.
- Tallem pel mig un cabdell i mig i els posem a la mateixa paella i els rostim per les dues bandes.
- Ratllem 20 g de formatge de maó curat.
- Afegim al morter el formatge ratllat, oli, sal i pebre. Ho aixafem fins que tingui textura de pesto.
- Desenfornem els seitons i els emplatem amb els cabdells i la salsa pinyonada per sobre.