Espinacs a la catalana

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espinacs destaquen sobretot per la seva riquesa en vitamines i minerals, molt superior al que contenen altres vegetals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g d'espinacs 
  • 1 gra d'all 
  • 20 g de pinyons 
  • 25 g de panses 
  • 2 salsitxes fresques 
  • 1 cullerot de caldo de verdures
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella amb un raig d'oli. Mentre l'oli s'escalfa, tallem dues salsitxes.
  2. Afegim a la paella les salsitxes i les saltem. A continuació, pelem i aixafem amb un ganivet un gra d'all i l'afegim a la paella.
  3. Quan les salsitxes estan mig cuites, incorporem a la paella 20 grams de pinyons i 25 grams de panses. Ho remenem bé fins que les salsitxes estan gairebé cuites.
  4. Aboquem a la paella un raig de vi ranci. Quan s'han evaporat els alcohols de vi ranci, distribuïm per la paella 250 grams d'espinacs, un cullerot de caldo de verdures i una mica de sal. 
  5. Tapem la paella i ho coem a foc mitjà 5 minuts.
  6. Un cop han passat aquests minuts, apaguem el foc i servim. Ja tenim els espinacs a la catalana a punt per menjar-los.
Anar al contingut