Espinacs a la catalana
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els espinacs destaquen sobretot per la seva riquesa en vitamines i minerals, molt superior al que contenen altres vegetals.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 250 g d'espinacs
- 1 gra d'all
- 20 g de pinyons
- 25 g de panses
- 2 salsitxes fresques
- 1 cullerot de caldo de verdures
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella amb un raig d'oli. Mentre l'oli s'escalfa, tallem dues salsitxes.
- Afegim a la paella les salsitxes i les saltem. A continuació, pelem i aixafem amb un ganivet un gra d'all i l'afegim a la paella.
- Quan les salsitxes estan mig cuites, incorporem a la paella 20 grams de pinyons i 25 grams de panses. Ho remenem bé fins que les salsitxes estan gairebé cuites.
- Aboquem a la paella un raig de vi ranci. Quan s'han evaporat els alcohols de vi ranci, distribuïm per la paella 250 grams d'espinacs, un cullerot de caldo de verdures i una mica de sal.
- Tapem la paella i ho coem a foc mitjà 5 minuts.
- Un cop han passat aquests minuts, apaguem el foc i servim. Ja tenim els espinacs a la catalana a punt per menjar-los.