Galets amb cigrons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cigrons són un llegum ric en hidrats de carboni de lenta absorció, és a dir, que aporten energia de llarga durada, imprescindible per a un bon rendiment físic i mental.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 ml brou de pollastre
  • 60 g cigrons cuits
  • 50 g galets petits de cocció ràpida
  • Mitja ceba de Figueres
  • 1 gra d'all
  • 1 tros de xoriço
  • Oli OVE
  •  

PREPARACIÓ

1. Escalfem una cassola amb un raig d'oli. Mentre l'oli s'escalfa, aixafem un gra d'all. L'afegim a la cassola i el fem ballar.

2. Tallem a juliana mitja ceba de Figueres. L'afegim a la cassola junt amb un polsim de sal i la coem un parell de minuts.

3. Tallem a daus petits un tros de xoriço. Afegim els daus a la cassola i els suem un parell de minuts.

4. Afegim a la cassola 400 ml de brou de pollastre, 60 g de cigrons cuits i 50 g de galets petits. La tapem i, un cop bulli, ho coem durant 6 minuts (o el temps que indiqui el paquet de galets),

5. Servim la sopa i ja la teniu a punt per menjar-vos-la.

Anar al contingut