Galets amb cigrons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els cigrons són un llegum ric en hidrats de carboni de lenta absorció, és a dir, que aporten energia de llarga durada, imprescindible per a un bon rendiment físic i mental.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 400 ml brou de pollastre
- 60 g cigrons cuits
- 50 g galets petits de cocció ràpida
- Mitja ceba de Figueres
- 1 gra d'all
- 1 tros de xoriço
- Oli OVE
PREPARACIÓ
1. Escalfem una cassola amb un raig d'oli. Mentre l'oli s'escalfa, aixafem un gra d'all. L'afegim a la cassola i el fem ballar.
2. Tallem a juliana mitja ceba de Figueres. L'afegim a la cassola junt amb un polsim de sal i la coem un parell de minuts.
3. Tallem a daus petits un tros de xoriço. Afegim els daus a la cassola i els suem un parell de minuts.
4. Afegim a la cassola 400 ml de brou de pollastre, 60 g de cigrons cuits i 50 g de galets petits. La tapem i, un cop bulli, ho coem durant 6 minuts (o el temps que indiqui el paquet de galets),
5. Servim la sopa i ja la teniu a punt per menjar-vos-la.