Gaspatxo de mango
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
El mango és una fruita que destaca pel seu contingut en vitamina A, nutrient que participa en el funcionament del sistema immunitari, i al manteniment de la pell i de la visió, entre d'altres.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES:
10 ml vinagre de poma
- 1 mango
- 1 ceba tendra
- 1 tomàquet pera
- 1 taronja
- 1 llesca de pa torrat
- Gra d'all
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a trossos 1 mango madur. En reservem una mica i la resta el posem a dins d'un got batedor.
- Tallem per la meitat 1 tomàquet pera i també el posem al got.
- Tallem per la meitat una ceba tendra i la posem al got. La part verda la reservem.
- Afegim mig all sense el germinat al got.
- Posem al got una llesca de pa torrat.
- Hi aboquem 10 ml de vinagre de poma.
- Tallem i espremem mitja taronja i posem el suc al got batedor.
- Ho turbinem durant dos minuts i després ho tallem.
- Hi afegim oli d'oliva a poc a poc i ho emulsionem. Ho aboquem en un bol.
- Hi afegim els trossets de mango reservats tallats ben petit i també la part verda de la ceba tallada menuda.
- Acabem ratllant-hi la pell de mitja taronja i hi afegim un raig d'oli.