Gaspatxo de mango

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mango és una fruita que destaca pel seu contingut en vitamina A, nutrient que participa en el funcionament del sistema immunitari, i al manteniment de la pell i de la visió, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:

    10 ml vinagre de poma

  • 1 mango
  • 1 ceba tendra
  • 1 tomàquet pera
  • 1 taronja
  • 1 llesca de pa torrat
  • Gra d'all
  • Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a trossos 1 mango madur. En reservem una mica i la resta el posem a dins d'un got batedor.
  2. Tallem per la meitat 1 tomàquet pera i també el posem al got.
  3. Tallem per la meitat una ceba tendra i la posem al got. La part verda la reservem.
  4. Afegim mig all sense el germinat al got.
  5. Posem al got una llesca de pa torrat.
  6. Hi aboquem 10 ml de vinagre de poma.
  7. Tallem i espremem mitja taronja i posem el suc al got batedor.
  8. Ho turbinem durant dos minuts i després ho tallem.
  9. Hi afegim oli d'oliva a poc a poc i ho emulsionem. Ho aboquem en un bol.
  10. Hi afegim els trossets de mango reservats tallats ben petit i també la part verda de la ceba tallada menuda.
  11. Acabem ratllant-hi la pell de mitja taronja i hi afegim un raig d'oli. 

 

 

Anar al contingut