Jarret de vedella amb peres i mongetes del ganxet
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Boluda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Carril, La Garriga
- Informació nutricional -Obre
Les peres son una fruita rica en potassi donant-li així un suau poder diürètic natural.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 1 jarret de vedella
- 3 cebes de Figueres
- 250 g de mongetes del ganxet bullides
- 2 tomàquets madurs
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 4 peres de campanya (o pera blanquilla)
- 1 trosset de canyella en branca
- 2 l de vi blanc
- 1 l d'oli
- 2 fulles de llorer
- 1 branqueta de farigola
- 1 c/s de llard
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una cassola l'oli, el porro tallat en juliana, la ceba tallada en juliana, el tomàquet tallat a daus, la pastanaga tallada a daus, el jarret prèviament lligat i salpebrat, i una cullerada de llard a sobre el jarret i deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 30 minuts.
Després, afegiu-hi el llorer, la canyella, la farigola i el vi blanc i deixeu-ho coure durant 3 hores més, girant el jarret cada mitja hora.
Mentrestant, peleu les peres, talleu-les, traieu-los el cor, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant. Quan estiguin dauradetes, retireu-les de la paella i reserveu-les sobre paper absorbent.A continuació, retireu el jarret, el llorer, la farigola i la canyella de la cassola, reserveu-los en un plat.
Tot seguit, poseu les verdures en un bol, tritureu-les amb el túrmix i passeu-les pel colador xinès fins que quedi una salsa ben fina.
Finalment, deslligueu el jarret, poseu-lo a la cassola juntament amb les verdures triturades i les peres i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts més.
I ja per acabar, emplateu un tall de jarret, cobriu-lo amb la salsa de verdures i poseu-hi al costat unes quantes mongetes del ganxet.
Després, afegiu-hi el llorer, la canyella, la farigola i el vi blanc i deixeu-ho coure durant 3 hores més, girant el jarret cada mitja hora.
Mentrestant, peleu les peres, talleu-les, traieu-los el cor, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant. Quan estiguin dauradetes, retireu-les de la paella i reserveu-les sobre paper absorbent.A continuació, retireu el jarret, el llorer, la farigola i la canyella de la cassola, reserveu-los en un plat.
Tot seguit, poseu les verdures en un bol, tritureu-les amb el túrmix i passeu-les pel colador xinès fins que quedi una salsa ben fina.
Finalment, deslligueu el jarret, poseu-lo a la cassola juntament amb les verdures triturades i les peres i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts més.
I ja per acabar, emplateu un tall de jarret, cobriu-lo amb la salsa de verdures i poseu-hi al costat unes quantes mongetes del ganxet.