Llobarro amb salsa tàrtara

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llobarro és un peix blanc de carn rica en proteïnes de bona qualitat, poc fibrosa i baixa en greixos. Per això té una textura tendra i un gust suau.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    150 g llom de llobarro desespinat 

    5 arbrets de bròquil 

    4 cirerols 

    1 taronja 

    10 tàperes 

    2 cogombrets envinagrats 

    1/4 ceba tendra 

    3 cullerades maionesa 

    1 culleradeta mostassa a l'antiga 

    Oli OVE 

    Vinagre 

    Pebre negre 

    Sal 

  •  

PREPARACIÓ

  1. Posem en un recipient de vidre apte per al microones 150 grams de llom de llobarro desespinat i sense escates. Salpebrem el peix i afegim un raig d'oli OVE per sobre. Tallem dues rodelles d'una taronja amb pell i les posem sobre el llom de llobarro. Afegim també 5 arbrets de bròquil nets al recipient, el tapem i el duem al microones durant 4 minuts a 800W de potència.
  2. Mentre el peix es va coent al microones, pelem la taronja sobrant, separem els grills traient la part blanca i la tallem a bocins petits. Reservem els trossos de taronja en un bol.
  3. Tallem per la meitat 4 cirerols nets i els afegim el bol. Amanim amb oli OVE, sal, pebre negre i vinagre. Remenem i reservem.
  4. Fem la salsa tàrtara picant ben petita un quart de ceba tendra. Posem els trossets en un bol. Piquem també ben menuts 2 cogombrets envinagrats i 10 tàperes, que posem al bol on hi tenim la ceba. Per últim, afegim al bol 3 cullerades de maionesa i una culleradeta de mostassa antiga. Barregem bé i reservem.
  5. Quan hagi acabat la cocció del llobarro, traiem el recipient del microones, vigilant perquè crema. Destapem i descartem les rodelles de taronja.
  6. Emplatem el llobarro acompanyat dels arbrets de bròquil, l'amanida de taronja i cirerols i una mica de salsa tàrtara.
Anar al contingut