Llobarro amb salsa tàrtara
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
El llobarro és un peix blanc de carn rica en proteïnes de bona qualitat, poc fibrosa i baixa en greixos. Per això té una textura tendra i un gust suau.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
150 g llom de llobarro desespinat
5 arbrets de bròquil
4 cirerols
1 taronja
10 tàperes
2 cogombrets envinagrats
1/4 ceba tendra
3 cullerades maionesa
1 culleradeta mostassa a l'antiga
Oli OVE
Vinagre
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem en un recipient de vidre apte per al microones 150 grams de llom de llobarro desespinat i sense escates. Salpebrem el peix i afegim un raig d'oli OVE per sobre. Tallem dues rodelles d'una taronja amb pell i les posem sobre el llom de llobarro. Afegim també 5 arbrets de bròquil nets al recipient, el tapem i el duem al microones durant 4 minuts a 800W de potència.
- Mentre el peix es va coent al microones, pelem la taronja sobrant, separem els grills traient la part blanca i la tallem a bocins petits. Reservem els trossos de taronja en un bol.
- Tallem per la meitat 4 cirerols nets i els afegim el bol. Amanim amb oli OVE, sal, pebre negre i vinagre. Remenem i reservem.
- Fem la salsa tàrtara picant ben petita un quart de ceba tendra. Posem els trossets en un bol. Piquem també ben menuts 2 cogombrets envinagrats i 10 tàperes, que posem al bol on hi tenim la ceba. Per últim, afegim al bol 3 cullerades de maionesa i una culleradeta de mostassa antiga. Barregem bé i reservem.
- Quan hagi acabat la cocció del llobarro, traiem el recipient del microones, vigilant perquè crema. Destapem i descartem les rodelles de taronja.
- Emplatem el llobarro acompanyat dels arbrets de bròquil, l'amanida de taronja i cirerols i una mica de salsa tàrtara.