Milfulls de pinya glacejada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pinya té propietats digestives, per això resulta ideal per prendre de postres després d'un àpat copiós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    2 rodelles de pinya en almívar

  • 150 ml almívar de pinya
  • 1 llimona
  • Mantega
  • Rom
  • Pebre negre en gra
  • Comí

PREPARACIÓ

1. Afegim en una paella 150 ml del suc d'una pinya en almívar i el portem a ebullició perquè redueixi una mica.

2. Tallem en 3 làmines les 2 rodelles de pinya en almívar i les reservem en un plat fent una torre.

3. Afegim el milfulls de pinya a la paella i la salsem amb l'almívar.

4. Afegim a la paella pebre negre en gra, una mica de comí i un raig de rom. Ho flamegem. Mentre flameja, anem salsant el milfulls.

5. Tot seguit, afegim mantega. Mentre es desfà, continuem salsant la pinya

6. Hi ratllem una mica de pell de llimona i ja es pot servir.  

Anar al contingut