Broquetes de pollastre amb pinya

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 1 contracuixa pollastre
  • 1/2 rodella pinya natural
  • 2 piparres
  • 1 llima
  • 1 cabdell d'enciam
  • Ceba tendra
  • Gingebre fresc
  • Coriandre
  • Cibulet
  • Menta
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Salpebrem els trossos de contracuixa de pollastre i els enfilem en un parell de broquetes.

2. Posem oli en una paella i la comencem a marcar.

3. Preparem una tercera broqueta amb un tros de pinya, un tros de ceba tendra, un altre tros de pinya i un parell de piparres. La marcarem en la mateixa paella que el pollastre.

4. Piquem unes fulles de coriandre, menta i cibulet, i les reservem en un bol.

5. En aquest mateix bol ratllem la pell d'una llima i una mica de gingebre. També hi afegim el suc de 1/2 llima.

6. Traiem la broqueta de pinya del foc, ho piquem i ho afegim al bol. D'aquesta manera fem una versió lliure del "pico de gallo".

7. En una fulla de cabdell, posem els trossos de pollastre ja fets i hi afegim el "pico de gallo" per sobre.

Anar al contingut