Broquetes de pollastre amb pinya
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 1 contracuixa pollastre
- 1/2 rodella pinya natural
- 2 piparres
- 1 llima
- 1 cabdell d'enciam
- Ceba tendra
- Gingebre fresc
- Coriandre
- Cibulet
- Menta
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. Salpebrem els trossos de contracuixa de pollastre i els enfilem en un parell de broquetes.
2. Posem oli en una paella i la comencem a marcar.
3. Preparem una tercera broqueta amb un tros de pinya, un tros de ceba tendra, un altre tros de pinya i un parell de piparres. La marcarem en la mateixa paella que el pollastre.
4. Piquem unes fulles de coriandre, menta i cibulet, i les reservem en un bol.
5. En aquest mateix bol ratllem la pell d'una llima i una mica de gingebre. També hi afegim el suc de 1/2 llima.
6. Traiem la broqueta de pinya del foc, ho piquem i ho afegim al bol. D'aquesta manera fem una versió lliure del "pico de gallo".
7. En una fulla de cabdell, posem els trossos de pollastre ja fets i hi afegim el "pico de gallo" per sobre.