Mongetes d'esgranar amb verdures
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- Mongetes d'esgranar
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- Oli d'oliva
- Sal
- Una fulla de llorer
PREPARACIÓ
- Posarem aigua freda en una olla i la posarem les mongetes d'esgranar a bullir. Mentrestant hi afegim les verdures, tallades grosses i de manera uniforme, perquè es trobin al plat i es puguin menjar còmodament.
- També hi posem la fulla de llorer.
- Deixarem que l'aigua de l'olla bulli uns 20-25 minuts a foc suau, perquè les mongetes no s'espellofin o es desfacin. No cal posar-hi bicarbonat.
- Es mengen calentes, sucoses o sense suc i es poden acompanyar de botifarra, carxofes, cloïsses...