Mongetes d'esgranar amb verdures

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Mongetes d'esgranar
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Una fulla de llorer

PREPARACIÓ

  1. Posarem aigua freda en una olla i la posarem les mongetes d'esgranar a bullir. Mentrestant hi afegim les verdures, tallades grosses i de manera uniforme, perquè es trobin al plat i es puguin menjar còmodament. 
  2. També hi posem la fulla de llorer.
  3. Deixarem que l'aigua de l'olla bulli uns 20-25 minuts a foc suau, perquè les mongetes no s'espellofin o es desfacin. No cal posar-hi bicarbonat. 
  4. Es mengen calentes, sucoses o sense suc i es poden acompanyar de botifarra, carxofes, cloïsses... 
Anar al contingut