Moniato amb porto i farigola
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 400 g moniato
- 350 ml brou de carn
- Vi de Porto
- Mantega
- Farigola
- Pebre
PREPARACIÓ
- Desfem una cullerada de mantega en una paella. Hi afegim uns branquillons de farigola.
- Mentrestant, pelem un moniato (400 g, aproximadament) i el tallem a rodelles.
- Repartim per la cassola les rodelles de moniato, les salpebrem i les enrossim uns 2 minuts per cada banda a foc fort.
- Reservem els moniatos un cop que estiguin cuits.
- En la mateixa cassola, hi afegim un bon raig de vi de Porto. El reduïm durant 1 minut.
- Reincorporem els medallons a la cassola i hi afegim 350 ml de brou de carn. Ho tapem i ho coem 4 minuts.
- Apugem el foc i reduïm la salsa 3 minuts més. Mentre reduïm, banyem les rodelles de moniato amb la salsa.
- Afegim un dauet de mantega a la cassola perquè la salsa quedi una mica més brillant. El desfem i apaguem el foc.
- A l'hora d'emplatar, afegim una mica més de farigola fresca per sobre.
