Moniato amb porto i farigola

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El moniato és un tubercle com la patata, però és més ric en vitamina A, d'aquí el seu color ataronjat, que participa en el manteniment de la pell i de les mucoses.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 400 g moniato
  • 350 ml brou de carn
  • Vi de Porto
  • Mantega
  • Farigola
  • Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Desfem una cullerada de mantega en una paella. Hi afegim uns branquillons de farigola.
  2. Mentrestant, pelem un moniato (400 g, aproximadament) i el tallem a rodelles.
  3. Repartim per la cassola les rodelles de moniato, les salpebrem i les enrossim uns 2 minuts per cada banda a foc fort.
  4. Reservem els moniatos un cop que estiguin cuits.
  5. En la mateixa cassola, hi afegim un bon raig de vi de Porto. El reduïm durant 1 minut.
  6. Reincorporem els medallons a la cassola i hi afegim 350 ml de brou de carn. Ho tapem i ho coem 4 minuts.
  7. Apugem el foc i reduïm la salsa 3 minuts més. Mentre reduïm, banyem les rodelles de moniato amb la salsa.
  8. Afegim un dauet de mantega a la cassola perquè la salsa quedi una mica més brillant. El desfem i apaguem el foc.
  9. A l'hora d'emplatar, afegim una mica més de farigola fresca per sobre.
Anar al contingut