Mongetes amb trompetes de la mort

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    200 g mongetes seques ja cuites

  • 100 ml brou de pollastre
  • 5 g trompetes de la mort seques
  • 1 gra d'all
  • 1/2 ceba tendra
  • 1 cullerada de farina
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem un pot a escalfar amb aigua i, quan sigui ben calenta, hi afegim 5 g de trompetes de la mort seques perquè s'hidratin durant uns cinc minuts.
  2. Posem una paella al foc amb un raig d'oli.
  3. Aixafem un 1 gra d'all i el posem a la paella.
  4. Tallem a brunesa 1/2 ceba tendra i en reservem la part verda.
  5. Afegim la ceba a la paella amb l'all i deixem que s'enrosseixi durant 3 minuts a foc viu.
  6. Tallem a juliana fina la part verda de la ceba reservada.
  7. Comprovem que les trompetes estiguin prou hidratades i les colem. Si l'aigua de les trompetes no ha quedat amarga, la podem reservar per a un altre plat.
  8. Tallem les trompetes hidratades i les afegim a la paella amb la ceba i l'all. Ho integrem tot i deixem que suï 5 minuts a foc baix.
  9. Afegim una cullerada de farina a la paella i ho integrem. Ho deixem coure 3 minuts.
  10. Mentrestant, escalfem en un altre pot 100 ml de brou de pollastre.
  11. Afegim 200 g de mongetes seques cuites a la paella i el brou calent.
  12. Ho salem i ho integrem.
  13. Deixem que tot plegat cogui uns 3 minuts.
  14. Emplatem amb la part verda de la ceba.

 

 

Anar al contingut