Mongetes amb trompetes de la mort
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
200 g mongetes seques ja cuites
- 100 ml brou de pollastre
- 5 g trompetes de la mort seques
- 1 gra d'all
- 1/2 ceba tendra
- 1 cullerada de farina
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem un pot a escalfar amb aigua i, quan sigui ben calenta, hi afegim 5 g de trompetes de la mort seques perquè s'hidratin durant uns cinc minuts.
- Posem una paella al foc amb un raig d'oli.
- Aixafem un 1 gra d'all i el posem a la paella.
- Tallem a brunesa 1/2 ceba tendra i en reservem la part verda.
- Afegim la ceba a la paella amb l'all i deixem que s'enrosseixi durant 3 minuts a foc viu.
- Tallem a juliana fina la part verda de la ceba reservada.
- Comprovem que les trompetes estiguin prou hidratades i les colem. Si l'aigua de les trompetes no ha quedat amarga, la podem reservar per a un altre plat.
- Tallem les trompetes hidratades i les afegim a la paella amb la ceba i l'all. Ho integrem tot i deixem que suï 5 minuts a foc baix.
- Afegim una cullerada de farina a la paella i ho integrem. Ho deixem coure 3 minuts.
- Mentrestant, escalfem en un altre pot 100 ml de brou de pollastre.
- Afegim 200 g de mongetes seques cuites a la paella i el brou calent.
- Ho salem i ho integrem.
- Deixem que tot plegat cogui uns 3 minuts.
- Emplatem amb la part verda de la ceba.