Musclos amb sobrassada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme. 100 grams de musclos contenen el doble de ferro que 100 grams de vedella.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:

    500 g musclos de roca 

    80 g sobrassada 

    Mitja ceba tendra 

    Raig de vi blanc 

    Cibulet 

    Oli OVE 

    Sal 

  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem mitja ceba tendra a juliana i la sofregim en una paella amb un raig d'oli i sal. 
  2. Pelem i tallem a trossets petits 80 grams de sobrassada. En reservem uns 20 grams, una quarta part, i la resta l'afegim a la paella i la fonem amb la ceba. Quan la ceba estigui sofregida, hi aboquem un raig de vi blanc i deixem evaporar l'alcohol. 
  3. Netegem la barba de mig quilo de musclos de roca i els aboquem a la paella. Descartem els musclos que estiguin oberts o trencats. Tapem i deixem coure un parell de minuts sacsejant la paella perquè l'escalfor es reparteixi per tota la base. 
  4. Mentre es couen els musclos, piquem un manat de cibulet. 
  5. Aboquem els musclos en un plat. Descartem els que no s'hagin obert. Posem els trossets de sobrassada que havíem reservat per sobre dels musclos i decorem amb el cibulet. 
Anar al contingut