Musclos amb sobrassada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme. 100 grams de musclos contenen el doble de ferro que 100 grams de vedella.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES:
500 g musclos de roca
80 g sobrassada
Mitja ceba tendra
Raig de vi blanc
Cibulet
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem mitja ceba tendra a juliana i la sofregim en una paella amb un raig d'oli i sal.
- Pelem i tallem a trossets petits 80 grams de sobrassada. En reservem uns 20 grams, una quarta part, i la resta l'afegim a la paella i la fonem amb la ceba. Quan la ceba estigui sofregida, hi aboquem un raig de vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
- Netegem la barba de mig quilo de musclos de roca i els aboquem a la paella. Descartem els musclos que estiguin oberts o trencats. Tapem i deixem coure un parell de minuts sacsejant la paella perquè l'escalfor es reparteixi per tota la base.
- Mentre es couen els musclos, piquem un manat de cibulet.
- Aboquem els musclos en un plat. Descartem els que no s'hagin obert. Posem els trossets de sobrassada que havíem reservat per sobre dels musclos i decorem amb el cibulet.