Okonomiyaki

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'okonomiyaki és un menjar japonès, que inclou els principals grups d'aliments: aliments farinosos, verdures i aliments proteics, per tant, es pot considerar un plat equilibrat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 ous

    120 g de farina d'arròs

    200 g de kimchi

    cibulet

    ceba tendra

    sal

    1 calamar gran o 2 de petits

    15 llagostins

    6 xiitakes

    2 fulles d'alga kombu

    maionesa japonesa

    salsa perrins

    oli de sèsam

    quètxup

PREPARACIÓ

  1. Fem el brou de xiitake i kombu: posem un pot al foc amb aigua mineral, l'alga kombu i els xiitakes. Quan arrenca el bull, el tapem i parem el foc. El deixem reposar 10 minuts, retirem els xiitakes i els reservem. Ho colem.
  2. En un bol hi barregem la farina d'arròs, la sal i ho barregem amb unes varetes. A poc a poc, hi anem afegint el brou de xiitake i kombu i 2 ous batuts. Deixem reposar la massa.
  3. Tallem a trossos ben petits la col, la ceba, el xiitake, els calamars i els llagostins pelats (en guardem 5).
  4. Els 5 llagostins els posem en una paella amb oli d'oliva, els saltem i els reservem.
  5. Tirem tota la barreja en una paella amb un raig d'oli. Quan estigui mig fet, ho tombem, hi afegim els 5 llagostins reservats i dos ous batuts. Quan ens hagi quallat l'ou, ja està llest.
  6. Agafem dues cullerades de quètxup, una cullerada de salsa Perrins i mitja cullerada d'oli de sèsam i ho barregem.
  7. Pintem l'okonomiyaki amb la barreja de quètxup i la maionesa, i hi tirem cibulet picat.
Anar al contingut