Onglet amb kales

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'entrama de la vedella, "onglet" en francès, és una part molt gustosa i tendra que aporta proteïnes d'alt valor, minerals com el ferro i vitamines com la B12Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 onglets (400 g cada peça)

    600 g cols kale variades

    1 gra d'all

    1 ceba vermella

    3 meitats tomàquets secs en oli

    20 ml vinagre de vi

    Colatura d'anxova

    1 bitxo picant fresc

    Fulles de julivert

    Branca de romaní

    Sal en escates

    Oli OVE

    Pebre negre

    Sal fina

PREPARACIÓ

  1. Submergim els onglets en un bany de sal (100 g de sal per litre d'aigua) durant 30 minuts. Passat aquest temps, eixuguem la carn i la reservem.
  2. Fem una vinagreta de verdures: en un bol, afegim una ceba tallada a brunesa, 3 meitats de tomàquets secs en oli, també tallats a brunesa, fulles de julivert picades, sal, pebre negre, 20 ml de vinagre de vi i oli OVE. Ho barregem i ho reservem.
  3. Escaldem durant 2 minuts les cols kale variades en una olla amb aigua bullent i sal. Passat aquest temps, les traiem de l'olla, les eixuguem amb un drap de cotó i les reservem.
  4. Tallem a rodelles un bitxo fresc descartant-ne les llavors. Tallem també a microbrunesa un gra d'all pelat.
  5. Escalfem una paella amb un raig d'oli OVE i hi coem el bitxo i l'all. Afegim a la paella les cols kale eixutes i les saltem dos minuts.
  6. Afegim un raig de colatura d'anxova a les cols. Ho integrem i ho reservem.
  7. Escalfem al foc una paella i li afegim una branca de romaní. Embetumem amb les mans els onglets amb oli i, quan la paella estigui molt calenta, hi coem la carn per les dues cares: 5 minuts aproximadament, en funció del punt de cocció que desitgem.
  8. Servim l'onglet tallat a rodelles amb sal en escates. Acompanyem la carn amb el saltat de les cols kale i la vinagreta de ceba, tomàquets i julivert per sobre.
Anar al contingut