Pastís de carbassa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 125 g farina
  • 120 g carbassa cuita
  • 2 ous
  • 65 g sucre morè
  • 40 g mel
  • 60 g oli gira-sol
  • 30 g llet
  • 1/2 cc pa d'espècies
  • 1/2 cc vainilla en pols o canyella en pols
  • 1/2 cc impulsor
  • 1/2 cc bicarbonat
  • 1 taronja
  • 50 g nous pacanes trinxades
  • DECORACIÓ:
  • Glacejat: 500 g sucre llustre + 100 g suc de taronja
  • Taronja confitada

PREPARACIÓ

  1. Posarem la carbassa amb la pell al forn a 200ºC durant 40 minuts, sense oli. També es pot fer amb la carbassa bullida.
  2. Dins d'un robot amb les varetes, batrem la carbassa amb el sucre morè.
  3. Hi afegirem la ratlladura de la pell de la taronja i la mel. Ho remenem.
  4. Hi agreguem els ous batuts i la llet i ho batrem una mica més, durant uns 5 minuts.
  5. Tamisarem tots els secs (farina, pa d'espècies, vainilla en pols o canyella, impulsor o bicarbonat) i els incorporarem a la barreja amb l'ajuda d'una espàtula fent moviments envoltants.
  6. Quan la massa sigui fina, hi afegirem l'oli de gira-sol.
  7. Enfarinem les nous trinxades perquè no caiguin al fons del pastís i les posarem a la massa i en traurem l'excés de farina.
  8. Posarem la barreja en un motlle amb mantega i farina.
  9. El posem a 170 ºC durant 35 minuts.
  10. Deixarem que el pastís es refredi, i si volem, el cobrirem de glassa
  11. El decorarem amb el glacejat de sucre llustre i suc de taronja i taronja confitada.

 


 

Anar al contingut