Pastís d'escórpora

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'escórpora és un peix semigràs que destaca pel contingut de vitamina B12, nutrient important que participa en múltiples funcions importants de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 100 g escórpora
  • 100 ml aigua
  • 90 ml nata 35% MG
  • 3 ous
  • 1/2 pastanaga
  • 1/4 porro
  • 1 gra d'all
  • Maionesa
  • Olives mortes
  • Llorer

PREPARACIÓ

1. En una cassola petita, hi posem 100 ml d'aigua, 1 fulla de llorer i 1 gra d'all. Ho portem a ebullició.

2. Mentrestant, preparem les verdures i el peix. Tallem a la brunesa 1/2 pastanaga i 1/4 porro. I l'escórpora, a daus.

3. Afegim el peix i les verdures a la cassola i ho bullim a foc alt durant 8 minuts.

4. Afegim a la cassola 90 ml de nata 35% MG i ho reduïm 3 minuts.

5. Batem lleugerament 3 ous i preparem el motlle amb paper sulfurat a la base o oli d'oliva a les parets. Els reservem un moment.

6. Apaguem el foc i traiem de l'olla la fulla de llorer i l'all.

7. Aixafem lleugerament el contingut de la cassola amb un aixafador de patates.

8. Afegim els ous batuts a la cassola. Barregem bé.

9. Aboquem la barreja al motlle i ho coem al forn durant 30 minuts, a 160º. Passat aquest temps, el deixarem refredar 30 minuts a la nevera.

10. Per emplatar, posem una llàgrima de maionesa a la base, i hi posem el pastís. Rematem el plat amb unes olives mortes.

Anar al contingut