Ramet d'herbes i flors, embolcallat amb bledes i amb olivada de tres colors
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Les Cols
INGREDIENTS
Bledes
Enciam de temporada
Herbes aromàtiques
Flors
Olives de tres colors (arbequines, kalamata i llepadits)
Oli d'oliva
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem la tija de les bledes i escaldem les fulles en aigua bullint.
- Les fulles de les bledes ens serviran per embolcallar el ramet vegetal.
- Dins del ram, hi posem fulles d'enciam de temporada i herbes aromàtiques al gust (menta, sàlvia, fonoll, càssia, ruca, farigola...)
- Tanquem el ram amb les fulles de bledes i tallem la part baixa del tronc.
- Amanim, des de la part baixa, amb oli d'oliva i sal gruixuda.
- Decorem el ram amb flors de càssia, de sàlvia, de carbassó...
- Acompanyem el plat amb una olivada de tres colors, macerant olives triturades d'arbequina, kalamata i llepadits.