Ramet d'herbes i flors, embolcallat amb bledes i amb olivada de tres colors

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Les Cols

INGREDIENTS

  • Bledes

    Enciam de temporada

    Herbes aromàtiques

    Flors

    Olives de tres colors (arbequines, kalamata i llepadits)

    Oli d'oliva

    Sal

     

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem la tija de les bledes i escaldem les fulles en aigua bullint.
  2. Les fulles de les bledes ens serviran per embolcallar el ramet vegetal.
  3. Dins del ram, hi posem fulles d'enciam de temporada i herbes aromàtiques al gust (menta, sàlvia, fonoll, càssia, ruca, farigola...)
  4. Tanquem el ram amb les fulles de bledes i tallem la part baixa del tronc.
  5. Amanim, des de la part baixa, amb oli d'oliva i sal gruixuda.
  6. Decorem el ram amb flors de càssia, de sàlvia, de carbassó...
  7. Acompanyem el plat amb una olivada de tres colors, macerant olives triturades d'arbequina, kalamata i llepadits. 

 

Anar al contingut