Rap a l'Alba

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blanc (com el rap, el lluç, el llenguado...) és de gran valor nutritiu, pobre en greixos i ric en proteïnes de bona qualitat, i es recomana prendre'n de 3 a 4 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 RACIONS:

    2 cues de rap
  • 150 g cloïsses
  • 8 cues de gambes pelades
  • 4 alls tendres
  • Nata
  • Vi blanc
  • Farina
  • Cibulet
  • Julivert arrissat
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Salpebrem 2 cues de rap i les enfarinem.
  2. Escalfem una paella amb foc mitjà amb raig d'oli OVE i hi posem les cues de rap.
  3. Un cop estiguin segellades, les guardem en un plat.
  4. Tallem al biaix 4 alls tendres i els afegim a la paella on hi havia el rap i fem que es torrin una mica.
  5. Afegim un petit raig de vi blanc a la paella i deixem que s'evapori l'alcohol. 
  6. Afegim un raig de de nata i les cues de rap.
  7. Tapem i deixem que cogui a foc mitjà 5 minuts, remenant la paella de tant en tant. 
  8. Mentrestant, piquem una mica de cibulet.
  9. Afegim a la paella 8 cues de gambes pelades i 150 g cloïsses purgades. Afegim el cibulet picat i tapem. 
  10. Mentrestant, piquem una mica de julivert arrissat que reservarem per a l'emplatat.
  11. Si les cloïses s'han obert, podem destapar la paella, remanarem una mica i servirem.
  12. Acabem el plat amb el julivert.
Anar al contingut