Rap a l'Alba
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
El peix blanc (com el rap, el lluç, el llenguado...) és de gran valor nutritiu, pobre en greixos i ric en proteïnes de bona qualitat, i es recomana prendre'n de 3 a 4 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
2 RACIONS:
2 cues de rap- 150 g cloïsses
- 8 cues de gambes pelades
- 4 alls tendres
- Nata
- Vi blanc
- Farina
- Cibulet
- Julivert arrissat
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Salpebrem 2 cues de rap i les enfarinem.
- Escalfem una paella amb foc mitjà amb raig d'oli OVE i hi posem les cues de rap.
- Un cop estiguin segellades, les guardem en un plat.
- Tallem al biaix 4 alls tendres i els afegim a la paella on hi havia el rap i fem que es torrin una mica.
- Afegim un petit raig de vi blanc a la paella i deixem que s'evapori l'alcohol.
- Afegim un raig de de nata i les cues de rap.
- Tapem i deixem que cogui a foc mitjà 5 minuts, remenant la paella de tant en tant.
- Mentrestant, piquem una mica de cibulet.
- Afegim a la paella 8 cues de gambes pelades i 150 g cloïsses purgades. Afegim el cibulet picat i tapem.
- Mentrestant, piquem una mica de julivert arrissat que reservarem per a l'emplatat.
- Si les cloïses s'han obert, podem destapar la paella, remanarem una mica i servirem.
- Acabem el plat amb el julivert.