Mar i muntanya de rap i vedella

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta és una recepta força energètica, rica en proteïnes, ferro i vitamines.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    600 g cua de vedella

  • 2 cuetes de rap
  • Oli OVE
  • Farina
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba de Figueres
  • Raig de vi negre
  • 300 ml brou de carn
  • 2 cullerades de ceba cuita enrossida
  • 3 tomàquets pera
  • Raig de vi ranci
  • 4 nous
  • 1 gra d'all
  • Julivert
  • Pessic de safrà
  • 2 torradetes de pa
  • 20 g xocolata negra (74% cacau)
  • Sal
  • Pebre
  •  

PREPARACIÓ

  1. Salem i enfarinem la cua de vedella tallada a trossos i la fregim per totes les bandes en una olla a pressió.
  2. Mentrestant, tallem a cubs una pastanaga i una ceba. Afegim els vegetals a l'olla a pressió juntament amb la cua de vedella. 
  3. Quan els vegetals es comencin a enganxar, hi afegim un raig de vi negre, deixem evaporar l'alcohol i aboquem a l'olla 300 ml de brou de carn. Tapem i ho coem durant 1 hora a partir que l'olla comenci a xiular. 
  4. Salpebrem les cuetes de rap i les embetumem amb oli. Les marquem en una cassola que abans haurem escalfat. Reservem les cuetes i posem a la cassola dues cullerades de ceba cuita enrossida. Escalfem la ceba i aboquem un raig de vi ranci a la cassola. Hi afegim també 3 tomàquets pera ratllats i deixem coure aquest sofregit durant uns 10 minuts aproximadament. 
  5. Afegim a la cassola la cua de vedella, tot el líquid de cocció de la carn que haurem colat prèviament, les cuetes de rap que teníem reservades i ho deixem a foc baix durant uns 8 minuts. 
  6. Finalment, fem una picada en una mà de morter amb 4 nous, 1 gra d'all pelat sense el germinat, un bri de safrà, 2 torradetes de pa, una mica de julivert i 20 g de xocolata negra del 74%. Afegim la picada a la cassola, ho integrem i ho deixem 2 minuts més. 
  7. Ho deixem reposar uns minuts abans de servir. Decorem el plat amb fulles de julivert. 
Anar al contingut