Saltat de botifarra negra i bolets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els bolets son rics en vitamina B2 i B3 i tenen un alt contingut en fibra alhora que son baixos en greixos i caloriesAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
150 g de bolets de temporada
1 botifarra negra
1 gra d'all
Farigola
Oli OVE
Sal en escates
Vinagre balsàmic
Pebre negre
PREPARACIÓ
- Netegem 150 g de bolets de temporada com ara rovellons i rossinyols. Els tallem a tires i els reservem.
- Piquem a microbrunesa un gra d'all pelat que posem en un bol. També hi afegim fulles de farigola i un raig de vinagre balsàmic. Ho remenem bé.
- Pelem i tallem a dauets una botifarra negra. La saltem a una paella amb una mica d'oli.
- Afegim els bolets a la mateixa paella.
- També hi posem per sobre la barreja que hem fet amb all, farigola i vinagre i ho coem un minut més.
- Emplatem els bolets i la botifarra amb una mica de sal en escates.