Saltat de botifarra negra i bolets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els bolets son rics en vitamina B2 i B3 i tenen un alt contingut en fibra alhora que son baixos en greixos i caloriesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    150 g de bolets de temporada

    1 botifarra negra

    1 gra d'all

    Farigola

    Oli OVE

    Sal en escates

    Vinagre balsàmic

    Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Netegem 150 g de bolets de temporada com ara rovellons i rossinyols. Els tallem a tires i els reservem.
  2. Piquem a microbrunesa un gra d'all pelat que posem en un bol. També hi afegim fulles de farigola i un raig de vinagre balsàmic. Ho remenem bé.
  3. Pelem i tallem a dauets una botifarra negra. La saltem a una paella amb una mica d'oli. 
  4. Afegim els bolets a la mateixa paella. 
  5. També hi posem per sobre la barreja que hem fet amb all, farigola i vinagre i ho coem un minut més.
  6. Emplatem els bolets i la botifarra amb una mica de sal en escates.

 

Anar al contingut