Sobrassada de carbassa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 500 g de carbassa

  • 4 llesques de pa de cereals (es pot fer amb flautes estretes)
  • 125 g de formatge de vaca
  • 2 g de comí, cúrcuma i pebre
  • 4 g de pebre vermell
  • sal
  • 1 g de nou moscada
  • mel mil flors
  • Flors de pensament

PREPARACIÓ

  1. Posem la carbassa al forn, entre dues i tres hores, a foc lent.
  2. En un bol, hi posem la polpa de la carbassa cuita.
  3. Hi afegim nou moscada, pebre vermell i sal. Ho remenem.
  4. Quan la barreja sigui homogènia, hi traiem l'excés d'aigua amb un colador.
  5. En una safata amb paper de forn a sota, hi posem una llesca de pa de cereals. A sobre, la sobrassada vegetal i, al damunt, el formatge de llet crua de vaca.
  6. Quan tinguem totes les llesques preparades, les posem al forn un moment. 
  7. Les traiem del forn i les deixem refredar un segon.
  8. Ho presentem amb una flor de pensament i làmines de tòfona.
  9. Una segona opció és fer les llesques amb cabell d'àngel i, opcionalment, mel mil flors per damunt. 

 

COM FER EL CABELL D'ÀNGEL 

  1. Es posa una carbassa rodona sencera al forn fins que estigui ben cuita.
  2. La partim i agafem els fils cuits de dins de la carbassa
  3. Cuinem els fils amb sucre, segons el nostre gust. 
Anar al contingut