Sobrassada de carbassa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
500 g de carbassa
- 4 llesques de pa de cereals (es pot fer amb flautes estretes)
- 125 g de formatge de vaca
- 2 g de comí, cúrcuma i pebre
- 4 g de pebre vermell
- sal
- 1 g de nou moscada
- mel mil flors
- Flors de pensament
PREPARACIÓ
- Posem la carbassa al forn, entre dues i tres hores, a foc lent.
- En un bol, hi posem la polpa de la carbassa cuita.
- Hi afegim nou moscada, pebre vermell i sal. Ho remenem.
- Quan la barreja sigui homogènia, hi traiem l'excés d'aigua amb un colador.
- En una safata amb paper de forn a sota, hi posem una llesca de pa de cereals. A sobre, la sobrassada vegetal i, al damunt, el formatge de llet crua de vaca.
- Quan tinguem totes les llesques preparades, les posem al forn un moment.
- Les traiem del forn i les deixem refredar un segon.
- Ho presentem amb una flor de pensament i làmines de tòfona.
- Una segona opció és fer les llesques amb cabell d'àngel i, opcionalment, mel mil flors per damunt.
COM FER EL CABELL D'ÀNGEL
- Es posa una carbassa rodona sencera al forn fins que estigui ben cuita.
- La partim i agafem els fils cuits de dins de la carbassa
- Cuinem els fils amb sucre, segons el nostre gust.