Sopa de minestra

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pastanaga és una de les hortalisses més riques en beta-carotens (pro-vitamina A), nutrient imprescindible per a la visió, el sistema immunitari i la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    1,5 litres d'aigua

    100 g xampinyons

    4 aletes de pollastre

    3 pastanagues

    2 patates

    2 carcasses de pollastre

    2 cebes de Figueres

    1 porro

    1 llimona

    Mitja branca api

    Un quart de col

    Anet sec

    Farigola seca

    Vi blanc

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Tallem a mirepoix 2 cebes de Figueres, 2 pastanagues i 1 porro. Les posem en una safata per a forn amb paper vegetal junt amb 2 carcasses de pollastre i 4 aletes. Ho enfornem 30 minuts a 200º.
  2. Posarem tot el contingut de la safata a una olla fonda i ho desglacem tot amb vi blanc.
  3. Hi afegim 1 litre i mig d'aigua, una pela de llimona i ho farem bullir una hora. Després ho colarem i ho deixarem tot la nit a la nevera. Quan el tornem a agafar l'haurem de desengreixar.
  4. Posem el brou desengreixat de nou als fogons i el portem a ebullició.
  5. Mentrestant, tallem a mida minestra la meitat d'una branca d'api, 1 pastanaga i 2 patates que reservem en un plat. Després tallem un quart de col i 100 g xampinyons i ho reservem en un segon plat.
  6. Preparem un saquet amb anet i farigola.
  7. Aboquem les herbes aromàtiques i el primer plat a l'olla i ho deixem bullir 10 minuts.
  8. Passats els 10 minuts hi afegim els ingredients que tenim al segon plat.
  9. Traiem les herbes aromàtiques, hi posem una mica més de farigola per sobre  i ja ho podem emplatar.

 

 

 

 

Anar al contingut