Tallarines de moniato amb botifarra
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El moniato és gairebé tan ric en betacarotens com la pastanaga i és una bona font de substàncies d'efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
1 moniato gros
Mitja botifarra de pagès
3 cullerades de mantega
1 cullerada de tàperes
1 llimona
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem un moniato gros, l'encaixem en una espiralitzadora i en fem tallarines. En cas de no tenir aquest estri, es poden fer les tallarines amb una mandolina de cuina o bé amb un ganivet.
- Escalfem aigua abundant en una olla i, quan bulli, hi afegim un pessic de sal i coem les tallarines de moniato uns 4 minuts. És important que no es coguin massa perquè es podrien trencar. Les hem de bullir al dente, com si fossin pasta.
- Mentre es couen les tallarines, escalfem una mica d'oli en una paella i coem la botifarra de pagès, que tallem a rodelles. Un cop cuita, la reservem.
- A la mateixa paella on hem cuit la botifarra, desfem tres cullerades de mantega. Després hi afegim el suc de mitja llimona i una cullerada de tàperes. Barregem ben bé la mantega amb el suc de llimona i les tàperes. Per últim, afegim a la paella les tallarines de moniato cuites i les integrem amb la salsa.
- Emplatem les tallarines amb les rodelles de botifarra per sobre.