Tallarines de moniato amb botifarra

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El moniato és gairebé tan ric en betacarotens com la pastanaga i és una bona font de substàncies d'efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    1 moniato gros 

    Mitja botifarra de pagès 

    3 cullerades de mantega 

    1 cullerada de tàperes 

    1 llimona 

    Oli OVE 

    Sal 

  •  

PREPARACIÓ

  1. Pelem un moniato gros, l'encaixem en una espiralitzadora i en fem tallarines. En cas de no tenir aquest estri, es poden fer les tallarines amb una mandolina de cuina o bé amb un ganivet. 
  2. Escalfem aigua abundant en una olla i, quan bulli, hi afegim un pessic de sal i coem les tallarines de moniato uns 4 minuts. És important que no es coguin massa perquè es podrien trencar. Les hem de bullir al dente, com si fossin pasta. 
  3. Mentre es couen les tallarines, escalfem una mica d'oli en una paella i coem la botifarra de pagès, que tallem a rodelles. Un cop cuita, la reservem. 
  4. A la mateixa paella on hem cuit la botifarra, desfem tres cullerades de mantega. Després hi afegim el suc de mitja llimona i una cullerada de tàperes. Barregem ben bé la mantega amb el suc de llimona i les tàperes. Per últim, afegim a la paella les tallarines de moniato cuites i les integrem amb la salsa. 
  5. Emplatem les tallarines amb les rodelles de botifarra per sobre. 
  6.  

 

 

Anar al contingut