Triangles d'espinacs

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espinacs són un vegetal molt lleuger i molt ric en nutrients; en destaca la fibra i el ferro vegetal, que cal combinar amb un aliment cítric per millorar-ne l'absorció, per exemple, unes maduixes amb suc de taronja per a postres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 4 pastes de crestes
  • 100 g espinacs frescos
  • 1/4 ceba de Figueres
  • 1 llimona
  • 1 ou
  • Sumac
  • Xili en flocs
  • Farigola
  • Oli OVE
  • Farina
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem el farcit amb la ceba. Tallem 1/4 de ceba de Figueres i la sofregim durant 2 minuts. Hi afegim un polsim de sal.
  2. Afegim a la paella 100 g d'espinacs frescos i els coem 1 minut.
  3. A la paella, hi afegim un pessic de sumac, flocs de xili i unes gotes de suc de llimona. Ho integrem i apaguem el foc.
  4. Reservem els espinacs en un colador perquè deixin anar l'excés d'aigua.
  5. Batem un ou per pintar les crestes. El reservem.
  6. Amb un corró, estirem una mica les 4 pastes de crestes rodones. Les farcim. Les tanquem fent la forma d'un triangle. En l'últim plec hi posem una mica d'ou que ens farà funció de cola.
  7. Les posem en una safata de forn i les pintem amb l'ou.
  8. Ho enfornem 10 minuts a 200 ºC.
  9. A l'hora de l'emplatat hi afegim unes fulles de farigola.
Anar al contingut