Triangles d'espinacs
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els espinacs són un vegetal molt lleuger i molt ric en nutrients; en destaca la fibra i el ferro vegetal, que cal combinar amb un aliment cítric per millorar-ne l'absorció, per exemple, unes maduixes amb suc de taronja per a postres.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 4 pastes de crestes
- 100 g espinacs frescos
- 1/4 ceba de Figueres
- 1 llimona
- 1 ou
- Sumac
- Xili en flocs
- Farigola
- Oli OVE
- Farina
- Sal
PREPARACIÓ
- Comencem el farcit amb la ceba. Tallem 1/4 de ceba de Figueres i la sofregim durant 2 minuts. Hi afegim un polsim de sal.
- Afegim a la paella 100 g d'espinacs frescos i els coem 1 minut.
- A la paella, hi afegim un pessic de sumac, flocs de xili i unes gotes de suc de llimona. Ho integrem i apaguem el foc.
- Reservem els espinacs en un colador perquè deixin anar l'excés d'aigua.
- Batem un ou per pintar les crestes. El reservem.
- Amb un corró, estirem una mica les 4 pastes de crestes rodones. Les farcim. Les tanquem fent la forma d'un triangle. En l'últim plec hi posem una mica d'ou que ens farà funció de cola.
- Les posem en una safata de forn i les pintem amb l'ou.
- Ho enfornem 10 minuts a 200 ºC.
- A l'hora de l'emplatat hi afegim unes fulles de farigola.