Xampinyons gratinats

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els bolets son rics en vitamina B2 i B3 i tenen un alt contingut en fibra alhora que son baixos en greixos i caloriesAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONES:
60 g carn picada de vedella
4 xampinyons portobel·lo
2 alls
1 escalunya
Formatge de cabra
Julivert
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Traiem peus a 4 xampinyons portobel·los grossos. Els tallem a dauets.
- Tallem a dauets també una escalunya i dos alls. Un dels alls pelats el reservem per més endavant.
- Posem una cassola al foc amb oli, els portobel·los, escalunya i all i ho enrossim uns dos o tres minuts. Hi posem sal.
- Tallem julivert i l'afegim a l'all que teníem reservat.
- Afegim a la cassola 60 g de carn picada fins que agafi color.
- Posem les bases dels bolets en una safata de forn. A dins hi posem el contingut de la cassola junt amb la picada d'all i julivert. Per últim, hi posem una rodanxa de formatge de cabra al capdamunt de cada un d'ells. Ho gratinarem uns 10 minuts.
- Desenfornem i ja es poden servir calents.